2012-10-21

Vaikinai užkariauja stardoll'ą?

Sveiki.
Ar matėte kas šiandienos NCG? Tiksliau reikėtų sakyti NCB. Šią savaitę jau pripratome matyti vaikinus tampančius NCG. Suprasčiau jei jie būtų kokio 50 lygio, tačiau dabar tai 21-35 lygių žaidėjai. Juk yra ir merginų tikrai nusipelniusių tapti NCG, tačiau kodėl renkame ne jas, o vaikinus, nepykit, bet nelabai vertus būti NCG?.. 

Šio pranešimo esmė yra prašymas, kad balsuotumėte už tikrai vertas merginas, kad ir vaikinus, jei rasite tikrai vertus, o ne už pirmą pasitaikiusį.

O jums, berniukai, linkiu eiti žaisti cs'ų, runescape'ų ar kt., o stardoll'ą palikti mergaitėms!

Iki, jausrine


9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Visai sutinku,bet be berniuku butu netaip idomu :DD

Aušrinė rašė...

Žinoma, bet garantuoju, kad daugiau nei pusė tų berniukų realybėje nešioja sijonus.

Anonimiškas rašė...

Kaip tik geriau, kad dar daugiau bernų būtų :D Kuo daugiau, tuo įdomiau. Gi jeigu stardolle galima kurtis berną, tai šitas puslapis skirtas ir berniukams.

GoldenGreta rašė...

Pritariu,kod4l kai NCG tampa 13 lvl panel4 j1 u=sipuola,o kai NCB tampa vaikinas viskas lyg ir okey?

Aušrinė rašė...

Na taip, aš nieko prieš, jei retkarčiais NCG tampa berniukas, bet ne kiekvieną kartą. Ir kaip jau sakiau - abejoju ar visi tie berniukai iš tiesų ir yra berniukai. O mano nuomonės, kad stardoll'as skirtas berniukams niekas nepakeis. Juk tai lėlių žaidimas, abejoju ar jei realybėje pamatytumėte 14-metį ar net vyresnį žaidžiantį su lėlėmis palaikytumėte normaliu.

Anonimiškas rašė...

Aš tai pat pritariu Viktorijai ;]

Aušrinė rašė...

Tai kad ji nieko nerašė. ;)

rooberta rašė...

Man irgi kažkaip pikta dėl National covergirl rinkimų,balsuojat nieko nevertus doll'es(us) kurie turi tik kelis daiktus ir niekam neįdomius įvaizdžius,kažkaip graudu darosi,rinkit tuos kurie tikrai verti,ir yra daug talentingų už tuos kurie prašo,kad taptų National covergirl,sad sad ;///

Anonimiškas rašė...

Dinner at 6 оr аn apple has 5 grаms of fat in thаt
region of bellу fat, which іs alsо a substanсе that impacts уour dieting pгogram аs a raspberry ketones program.
Surgery is thе healthiest гate аt the
moment theгe arе great tο boost metabоlіc rate," a magic wand had been missed for over three decades. If you are going to the chase - I would suggest do not drink the water in ample amountsWater should be obeyed for your health, maintain their initial body weight. raspberry ketones will cease being effective.

my website - weight loss pills for men