2012-10-06

Stardoll'o Talentai

Sveiki.
Štai ir atėjo pirmasis spalio šeštadienis, sutampantis su 6-ąją šio mėnesio diena, taigi niekas turbūt dar nespėjo pasimesti šio mėnesio dienose. Na, o kadangi šiandien šeštadienis - rašau apie stardoll'o talentus. Sulaukiau įvairiausių pasiūlymų, pastebėjau, kad dažnai siūlote ir tokius talentus, apie kuriuos jau esu rašiusi. Ar tai reiškia, kad norite dar kartą paskaityti apie juos? Šis šeštadienis bus kiek kitoks, kadangi rašysiu apie du talentus, bet jau apie kadaise rašytus.

Tai - rojda32 ir Kusja. Abi merginos nepaprastai talentingos, jų abiejų sritis - design'ai iš plaukų. Tai šukuosenos, drabužiai, pozos (nauja design'ų mada stardoll'e). Tačiau jos neapsiriboja vien tik tuo. Jos turi ir gražius namus, kartais kuria paveikslus ar pnš. Atrodo merginos panašios, tačiau jas skiria tautybės (rojda32 - prancūzė, o Kusja - rusė), lygiai (74 ir 48, galbūt ir titulų sąrašas. Rojdos sąrašas nesibaigiantis, o Kusjos mažesnis, tačiau nemažiau įspūdingas. Na, o dabar pažiūrėkime kaip atrodo šios merginos stardoll'e:
rojda32


Kusja


Abi merginos atrodo nepakartojamai, žinoma dėl to teko įdėti daugybė darbo, laiko ir pinigų kuriant kiekvieną veido, kūno dalį iš plaukų.

O dabar pažiūrėkime ką šios merginos turi sukūrusios ypatingo:

rojda32 kūriniai:
 
Pirmajame paveikslėlyje matote mozaiką - paveikslą iš daugybės kvadratėlių - pixelių. Tokiam paveikslui sukurti prireikia kelių dienų bei daugybės stardollerių (paveikslas iš paveikslų po 4sd, tačiau tų paveikslų yra laaabai daug), toliau matote kelias rojdos sukurtas šukuosenas, daugiau jų rasite nuėję pas merginą. O štai kaip rojda32 atrodė vos prieš kelias dienas:


Tai poza sukurtą iš plaukų.

Kusja kūriniai:

Pirmajame paveiksliuke matote undinėlės uodegą bei šukuoseną (abu šie dalykai iš plaukų), antrajame - paveikslas iš kelių dalių, tačiau priešingai nei rojdos paveikslas, tai ne mozaika ir šis paveikslas iš daug mažiau dalių, tačiau pareikalavo ne ką mažiau darbo. Toliau matote merginos sukurtas šukuosenas.

O štai kokias pozas buvo susikūrusi Kusja:


Matote tikrą Merlin Monroe! Ji visa iš plaukų! Tiesiog nepakartojama  labai gaila, kad nenufotografavau jos, todėl teko pasiskolinti dizainerės nuotrauką, kurioje nesimato viso kūno...

Abi merginos turi nepriekaištingai gražius namus. Deja, dėl laiko stokos nebedėsiu jų nuotraukų, tikrai patys galite pažiūrėti juos patys.

Daugiau apie rojda32 galite pasiskaityti ČIA, o apie Kusja - ČIA.

P.S. Dovaną gavo Pykciurna69, nes ji siūlė Kusja. O jūs, siūlykite talentus kitam šeštadieniui ir tas, kurio pasiūlytą talentą aprašysiu - gaus dovanėlę!

Iki, jausrine

3 komentarai:

GoldenGreta rašė...

Žiauriai patiko straipsnis.

- rašė...

Labai Labai PATIKO!

Siūlau, erin.w ir rayouna12


Ačiū už šį pranešimą.Jūs NUOSTABIOS!

^.*

Gabrielė rašė...

Siūlau mvm2807