2012-10-29

Pasiruoškim helovinui!

Sveiki.
Tikriausiai žinote, kad jau neužkalnų (spalio 31d.) bus helovinas. Lietuvoje ši šventė neprigijusi, nes turime labai panašią - Užgavėnes. Jei kažkam ši šventė negirdėta, tai apie ją galite pasiskaityti ČIA.

Galbūt jau pastebėjote lėlės pasiruošusias helovinui? Taip? Tai kodėl gi ir mums nepabandžius to paties padaryti? Padažykime savo lėles, aprenkime kai tikras pabaisas ir apgyvendinkime tikrame siaubo kambaryje! Nežinai nuo ko pradėti? Tam aš ir esu, padėsiu jums pasiruošti helovinui!

Apsispręskime kuo paversime savo lėlės. Gal tai bus šmėkla, galbūt ragana o gal prie širdies žmogaus skeletas? Visai nesvarbu kuo nusprendėte būti, pirmiausia pradėsime nuo makiažo (galima pradėti ir  nuo aprangos, bet bent jau man patogiau pirmiausia padažyti lėlę). Siūlau per daug neišlaidauti ir pasinaudoti jau turimais dažais, puikiausiai tiks nemokami BRAVE (dažais, kuriais gali piešti ant viso veido).
Taigi atskleiskite visą savo fantaziją ir dažykite, dažykite  dažykite! Kaip tikros dailininkės! Nebūtina padažyti labai kruopščiai, nes kaip tik ir stengsimės lėlę paversti kuo šiurpesne! Štai keletas makiažo įdėjų (paspauskite ant nuotraukos, jei norite pasididinti):
(nuotraukose: aš, lula.l, Luhs2cas)

Patarimas: savo lėlės odą padarykite kuo šviesesnę, o norėdami padaryti ant lėlės veido įdrėskimus - naudokite raudonas plaukų sruogas)

O dabar metas parodyti savo stilistės talentą! Nors jo irgi nelabai prireiks, nes dabar, tos kelios dienos, kai apranga gali būti belenkokio žiaurumo, visiškai nesiderinanti! Tad manau, kad ši užduotis jums bus visai nesunki. Keletas aprangos įdėjų (vėlgi didinkitės, hehe):
(lula.l ir aš)

Patarimas: Nebijokite sudraskytų pėdkelnių, spyglių, juodų drabužių! Panaudokite įvairius aksesuarus (peilius, kryžius).

O dabar paskutinė pasiruošimo dalis - kambarys. Jis turi būti tamsus, gali pridėti moliūgų, voratinklių, kapų ar panašių dalykų. Nebijok eksperimentuoti! Štai, kad būtų lengviau keletas įdėjų (pasididinkite):


(t_louise ir alhane namai)

Taigi, dabar jūsų lėlės pasiruošusios švęsti heloviną! Muhahaha!

Iki, jausrine


5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

patiko

Anonimiškas rašė...

Is kur gauti tuos nemokamus viso veido dazus?

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

Voldemortas :D seip patiko pranesimas :)

Aušrinė rašė...

Suklydau. Tie dažai buvo mokami, po 15sc. Deja, jų jau nebegalima gauti. Štai kaip atrodė: http://4.bp.blogspot.com/-HDu7g9W0fxQ/UI6LSuUHRiI/AAAAAAAADA0/rXsfHqMSGa0/s1600/as.PNG

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

Eina sau kai kietai :DD