2012-10-10

Senoji rubrika sugrįžta!

Sveiki, užvakar paskelbiau apklausą, kurioje klausiau kurią rubriką sugrąžinti. Štai kokie apklausos rezultatai:


Balsavo 20 žmonių, balsai labai gražiai pasiskirstė, nuo didžiausio mažėjant 2 balsais iki mažiausio. Iš apklausos matyti, kad daugiausia šį blog'ą skaito dailininkės arba bent jau norinčios tokiomis tapti! Tik dviem balsais atsiliko nežinančios kaip rengtis, o dvigubai mažiau buvo norinčių pamatyti gražiausią iš penkių lėlių. Sulaukiau ir pačių žmonių pasiūlytų variantų: ,,visas'' bei ,,Prieš ir Po''. Taigi, jau netrukus į šį blog'ą sugrįš nuolat populiariausių įrašų skyrelyje besipuikuojanti rubrika ,,Kaip lengvai nupiešti''. Manau, pirmiausia pradėsime nuo veido dalių piešimo, iš pradžių nuo akių piešimo pamokėlių. Įkelsiu ir savo nupieštą akį pagal įdėtą pamokėlę. Taigi, netik išmoksite pieši, bet pamatysite ir kaip aš tai darau!
(štai kokią akį piešime, beje šis pavyzdėlis ne mano).

Iki, jausrine

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

beee sudas tas kaip nupiesti dislaikinu......


geriau ka rengtis siandien ahh CIA SUDAS!

GoldenGreta rašė...

Lankau dailės mokyklą,bet piešti nemoku. :D Laukiu naujo straipsnio su piešiniais,o dar labiau noriu pamatyti tavo piešinius. c(:

Aušrinė rašė...

Kiekvienas turi savo nuomonę, dauguma nubalsavo už rubriką,,Kaip lengvai nupiešti''. O tau, manau, ši rubrika tikrai praverstų, nes iš tavo žodžiu spėju, kad piešti nemėgsti, nes NEMOKI.

GoldenGreta rašė...

Pirmiausia tai tau praverstų lietuvių k. pamokėlės,o etikos irgi neprošal būtų. :)) Manau galima nuomonę gražiai išreikšti.

rooberta rašė...

Laukiam laukiam :)))

Karolina:) rašė...

oo, nespėjau pabalsuoti, nes mano kompiuteris buvo taisykloje... :( O jusu blogas nevede pries ir po? Kadangi nematau cia tokio varijanto. Tai tikriausiai pati idomiausia rubrika visame amziuje! :)
Uzskaitykit uz pries ir po dar antra balsa, nes tikrai buciau norejusi pries ir po :DD

GoldenGreta rašė...

Tikrai,mes laukiam... :D

Directioner ♥ rašė...

na, laukiu nesulaukiu kokio nors straipsnio. kažkaip keista- įeinu ir nė vieno parašyto straipsniuko po šito ;ppppp. kažkaip tu straipsniu norisi daugiau.

ieva - jusu blog'o skaitytoja every day!!!!! ;**