2012-10-27

Stardoll'o Talentai

Sveiki.
Pamenate, kaip kiekvieną šeštadienį rašydavau apie stardoll'o talentus? Tie kam ši rubrika patikdavo, turbūt ir spėjo jos pasigesti. Aš taip pat jos pasigedau, nes man rašyti apie talentingus stardoll'o žaidėjus labai patikdavo, todėl sumaniau ir vėl tai daryti! Šiam šeštadieniui talentų ieškojau pati, tikiuosi nesupyksite dėl to.
Nusprendžiau aprašyti rusą --Kayley (vaikiną, kuris stardoll'e pasirinko būti mergina). Pastabesni skaitytojai turbūt prisimins, kad kažkada rašiau apie jos kuriamus drabužius pagal Stella McCartney drabužių kolekcijas realybėje.
Taigi, žaidėjas yra 63 lygio, kaip minėjau yra iš Rusijos, mėgstantis kurti drabužius, šukuosenas, grafikos kūrinius. Visus šiuos dalykus aš jums  ir aprodysiu. Bet pirmiausia pažiūrėkime kaip atrodo pati lėlė:

Veido bruožai šalti, griežti (pastebėjau, kad dažniausiai vaikinai, kurie stardoll'e būna merginomis taip ir atrodo), šukuosena trumpo kirpimo. Lėlė pasipuošusi kailiniais bei linksma maikute, sijonu.

O dabar pažiūrėkime vaikino sukurtą ištisą drabužių liniją, įkvėptą Stellos McCartney:
Tai vos keletas --Kayley sukurtų drabužių, daugiau galite pažiūrėti nuėję pas . Šiais drabužiais puošiasi daugybė garsių stardoll'o žaidėjų (juos galite pamatyti --Kayley prezentacijoje). Jei nori pamatyti pagal kokią dizainerės Stellos McCartney kolekciją vaikinas sukūrė drabužius - tiesiog paspausk ČIA.

Taip pas rusas mėgina kurti ir šukuosenas, manau jam sekasi tikrai gerai:



Žaidėjo taip pat kuria žurnalą rusų kalba BEAUTY, kuriame atskleidžia dar vieną savo talentą - grafikos kūrinius (angl. graphics). Štai pažiūrėkime keletą jų ir pirmojo žurnalo numerio:






























Keliuose paveiksliukuose matome ir LadyRock07. Manau, žinote, aks ji yra ir man nereikia aiškinti, juolab  kad šis pranešimas ne apie ją. Graphic'ų --Kayley yra sukūrusi daug daugiau, juos galite pamatyti jo žurnale.

Mano manymu, vaikinas yra labai talentingas ir dėl to niekas neturėtų ginčytis.
Taigi, ką manote apie jo talentus? Kuris pasirodė geriausias, labiausiai patiko?

P.S. Siūlykite talentus kitam šeštadieniui!

Iki, jausrine

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nely000esparis

Monika/Renessme_ rašė...

Koks talentingas... sunku patikėt kad vaikinas... Na o siūlau SomeBrandy

Neda rašė...

tikrai talentinga

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

Grazios sukuosenos kurto tik gaila kad cia bernas... O as siulau Fyusha

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

Kokių talentingų žmonių būna... ne taip kaip aš ;[[ o aš siūlau SkyKarra jūs pažiūrėkit kokie jos designai nerealūs :ooooo