2012-10-31

Kaip protingai išleisti stardoller'ius. Batai batai batai!

Laba laba!
Praėjusį kartą tokio tipo pranešime rašiau, kaip protingai išleisti „auksinius“ pinigėlius svarbiausiam moteriškam aksesuarui - rankinei. O dabar pagalvojau, kad be gausybės įvairiausių batų porų neišsiverstų nei viena mūsų. Vienus deriname prie aprangos, kitus dedamės dėl to, kad jie mums gražiausi, patogiausi, mėgstamiausi ir visokie kitokie. Bet nėra paslaptis, kad batus teisingai išsirinkti yra tikrai labai sudėtinga. O blogiausia būna kai nusiperki vienus ir pamatai kitus kur kas gražesnius, bet nebeturi pinigų įsigyti naujų... Tad ką derėtų padaryti stardoll'e norint nepadaryti klaidos renkantis batus?

1. Labai gerai pagalvok, koks apskritai stilius yra artimiausias tavo širdžiai, arba ko tau reikia. 
2. Eik atidžiai apsižvalgyti ir išsirink keletą tau patinkančių variantų. 
3. Starplazoje yra galimybė kurti derinius ir tai labai pravartus dalykas. Sukurk tau patinkantį derinį ir uždėk vienus batelius. Įvertinus, kaip jie atrodo ir ar jie tau naudingi, reikalingi, ar gražus, ar juos priderinsi prie tavo jau turimų drabužių ir aksesuarų, pasiimk kitą batų porą ir daryk tą patį. 
4. Išsirinkusi priimtiniausią variantą dar kartą gerai apmąstyk, ar tavo lėlė juos dėvės ir ar jie tikrai derinsis prie tavo stiliaus, aplinkos. 
5. Pirk, įsitikinusi, kad nedarai klaidos. 

Pamaniau, kad man reikėtų kažko gražaus ir elegantiško. 

Greitai sukūriau aprangą, kuri kažkiek atitinka mano vakar rašytą temą apie rudens/žiemos tendencijas stardoll'e. 

Toms, kurios atidžiai stebi mano pranešimus, derinius, turbūt jau krito į akį tai, kad aš „užsikabinau“ ant šių batelių kabliuko. Man jie labai gražūs, taigi jau po kelių derinių lyginimų su kitais aš dedu juos į krepšelį ir perku! Merginas, taip pat norinčias tokių batelių kviečiu apsilankyti parduotuvėje „Riviera“, paspausti rodyklę į dešinę ir įsigyti juos už 7sd. Aišku, prieš tai įsitikinkite ar jie jums reikalingi! 















P.S
Noriu priminti, kad dalyvaujančios konkurse merginos nepatingėtų, ar nepamirštų atsiųsti man savo derinių į el. paštą zvaigzdutelaurute@gmail.com iki 2012 - 11 - 02 (11:00) - vieno anonimo prašymu truputį pratęsiau laiką. Jeigu visų laiškus gausiu anksčiau - balsavimą įkelsiu anksčiau. Kad nekiltų nesklandumų visoms merginoms, kurios man jau atsiuntė atliktas užduotis būtinai parašysiu atsakymus. Jeigu atsakymo negavai, rašyk dar kartą, arba kreipkis per stardoll'ą - lauruncikas14.

Iki, 
Laura

10 komentarų:

mia477 rašė...

Labai patiko! :) Outfit'as nuostabus! O batai kuriuos siūlai įsigyti labai gražūs, įsidėjau į wishlist.

Haroldė rašė...

Pranešimas geras, bet apranga siaubinga... Žinau, kad čia labai madinga, bet Š-L-Y-K-Š-T-U...

Gražūs batai, bet maikė, sijonas... FU. Nėra papuošalų... Tragedija.

Laura rašė...

Ačiū už nuomonę. Tegaliu pridurti, kad ten suknelė, ir kad kiekvienam savo. ;))

Laura rašė...

Ačiū!!!! :*

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

As situos batus taip pat turiu nusipirkusi, jei man labai patinka :) Beje, labai patiko pranesimas!

Haroldė rašė...

Žinau, kad kiekvienam savo, bet negaliu pakęsti tokių aprangų :D Per daug tuščia ir baisu... Suprantu, kad kitiems čia tobula.

O dėl suknelės, tai net ir kai tu pasakei atrodo kad ten maikė ir sijonas :DDDDDDDDDD

GoldenGreta rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Aušrinė rašė...

Labai patiko pranešimas, tik kodėl visada tavo pranešimuose paveiksliukų kokybė prasta? Gal išsaugai .jpg formatu? Jei taip, tai patarčiau išsaugoti .png formatu, taip išsaugant būna gera kokybė. :)

Laura rašė...

Ačiū! Va va, žinok tikriausiai iš įpročio, nes mums vis kartodavo, kad reikia viską saugot jpg formatu, dėl to tikriausiai taip ir nutinka. Būtinai pasitaisysiu! :)

Aušrinė rašė...

O aš dabar kaip tyčia pati vieną paveiksliuką išsaugojau .jpg formatu ir tik dabar pamačiau, kažkokia magija! :D