2012-10-02

Papuoškime savo kambarį! Idėjos

Sveiki!
Sumasčiau parašyti dar vieną pranešimą apie realybę, nes žinau, kad jūs mėgstat atitrūkti nuo stardoll'o naujienų ir pasinerti į visai su juo nesusijusius dalykus. Taigi, šįkart tai - idėjos. Kokios? Gudruoliai! Perskaitėte pavadinimą ir žinote! Na kaip aš nepagalvojau... Idėjos skirtos papuoši kambariui. Jos visai paprastos ir lengvai įgyvendinamos! Tikiuosi jums patiks!

Karpiniai, užrašai, nuotraukos ant sienų

Tumblr_kqm5210bag1qzqoezo1_500_largeTumblr_lpxi5igyer1qdbbywo1_500_large
(daugiau nuotraukų rasi ČIA)
Tokius dalykus visai nesunku pasidaryti. Jei nori raidžių - tuomet pirmiausia nusipiešk reikalingų raidžių formas ant kartono (jei žodžiuose kartosis raidės - nekirpk kelių, o tik vieną). Tai bus pagrindai. Juos jau gali dėti ant spalvoto, paprasto ar kitokio popieriaus (žurnalų, laikraščių) ir apvesti paprastu pieštuku. Dabar jau turėsi išsikirpti būtent tiek kiek reikia raidžių. Jas prie sienos klijuok specialia gumyte, panašia į plastiliną, tik nepaliekančią žymių ant sienų. Jie tokios neturi - tiks ir skaidri lipni juosta. Klijuoti ant sienos gali ne tik raides, bet ir įvairias figūras - paukščiukus, debesėlius ir kt...

Lemputės

Tumblr_ltp6d6ziez1qdqohqo1_500_large
(daugiau nuotraukų rasi ČIA)


Spalvotos, ar vienspalvės visai nesvarbu. Visos jos puikiai atrodo tamsoje. Tereikia girliandą pritaisyti prie sienų arba paprasčiausiai ja gali apraizgyti lovos rėmus stalą ar kt. Tavo kambarys bus žiauriai kietas! Tik dieną nepamiršk išjungti girliandos iš elektros lizdo, nes lemputės gali  perdegti.

Užuolaidos

Tumblr_lwsi2zh2sf1qie17lo1_1280_large Tumblr_m4z2gsriu51rnvwdzo1_500_large
(daugiau nuotraukų ČIA)

Jei dar neturi užuolaidų - būtinai įsigyk. Ir pasirink kuo gražesnes, mielesnes širdžiai. Jei kambarys skirtas ne vien miegojimui -  tuomet nepirk tamsių užuolaidų, nes jos darant namų darbų gali užstoti šviesą, tokiu atveju jei saulė spigina tiesiai į akis, užsitrauki užuolaidas - tuomet kambarys visai aptemsta. Užuolaidas gali kabinti ne tik ant langų. Jos puikiai tiks ir prie lovos (pirmas paveikslėlis) ir prie durų. Tačiau tuomet rinkis ne tokias, kurios skirtos kabinti ant lango, o permatomas, atitinkančias durų ilgį.

Sapnų gaudyklės

Tumblr_m55uitedif1rxje5mo1_400_large
(daugiau jų nuotraukų rasi ČIA,o sužinoti kas jos, gali ČIA)

Gražios plunksninės puošmenos, kurios beje turi ir paskirtį! Jos nubaidė blogus sapnus ir prišaukia gerus. Veikia sapnų gaudyklės ar ne - išbandykite patys! Pasikabinkite jas virš savo lovos ir laukite kol aplankys sapnai.

Štai ir viskas, tai tik kelios idėjos, tikiu, kad jūsų galvos kupinos idėjų, tad prašau jomis su kitais blog'o skaitytojais pasidalinti komentaruose!

Iki, jausrine

6 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Labai labai patiko pranešimas visa perskaičiau :) Prašysiu tėčio kad pritvirtintu girliandas prie sienu nes žiaaaaaaaaaaaaaaaauriai patiko šita idėja!!!!! Ačiu už nuostabų pranešima :) ♥

GoldenGreta rašė...

Aš norėčiau,kad viena siena būtų juoda,kita mėlyna,dar viena violetinė,o galiausiai žydra.

Unknown rašė...

fainas pranesimas

eva_63 rašė...

Aį ant sienos turiu pasidarius toki didelį plakatą iš visokiu iškarpų žurnalų tai fainei atrodo :)

- rašė...

Labai šaunus straipsnis pasidariau tokia širdelę iš iškarpų.Ačiū

Gabrielė rašė...

Lemputės naktį... kietumo viršūnė ♥♥♥