2012-10-29

Kaip protingai išleisti stardoller'ius. Rankinės.

Laba laba.
Ne superstar merginos tikriausiai labai vertina stardoller'ius ir jeigu jų turi, stengiasi juos išleisti protingai, nepraleisti vėjais ir nesunaudoti „auksinių“ pinigėlių neteisingam pirkiniui. Tikriausiai ne viena mergina išsikelia klausimą, o kaipgi tai padaryti gerai, džiaugtis pirkiniu ir neliūdėti dėl išleistų stardoll'erių? Taigi lekiam į starplazą ir apsižiūrim, ką gero mums prigriebus.

Didžiausias, svarbiausias ir visoks koks -iausias visų moteriškosios lyties atstovių aksesuaras yra rankinė. Talpi, didelė, juoda ar blizganti - kiekviena atspindi ko tau reikia, tavo stilių, ar mėgsti erdvę, talpumą, ar tau geriau viską gražiai susidėti ir susikrauti į nedidelę rankinę. Ne išimtis turėtų būti tavo lėlė, kuri žaidime turi atspindėti tave, leisti tau save realizuoti (mano supratimu).
























1. Bonjour Dizou Red/Black Petals Rings Clutch. Raudona ir juoda prabangiai atrodančios, elegantiškos delninės prabangą mėgstančioms pabrėžti žaidėjoms tikrai praverstų. Juodoji galėtų būti puikiai prisideranti prie aprangos, o raudona galėtų būti puiki ryški detalė, pagyvinanti aprangą. Ir viena ir kita kainuoja po 6sd.
2. Killah Gracus Bag. Iš pirmo žvilgsnio visiškai neišsiskirianti ir nekrentanti į akį rankinė galėtų puikiai pabrėžti žmogaus drąsą, nes pripažinkime, kad nevisos su tokia nors ir nekrentančių į akį spalvų rankine išeitumėme į viešumą. Rankinės kaina 6sd.
3. WINDOWS ON THE WORLD Burgundy Bag. Griežta, labai moteriška ir dalykiška rankinė, kuri neišsiskiria, bet ir nenublanksta. Kaina 7sd.
4. Rio Rubnes Bag. Paprasta, įprasta, kiekviena žaidėja kažką tokio turėtų turėti įsigijus, nes juoda rankinė jau tapusi bene klasika ir ją labai lengva priderinti. Kaina 5sd.
5. Fudge Ruby Buckle Knapsack. Neslėpsiu tai yra kažkas tokio. Man tokie dalykai žiauriai patinka. Ir būtent tokios dabar labai užsinorėjau realybėje. Veikiausiai dėl to aš ją čia ir įdėjau. Man ji labai graži, daili ir labai priimtina, miela. Kaina 5sd.
6. MISS SIXTY Ila Bag. Daili rankinė, neišsiskirianti, gana neblogai priderinama, miela ir manau, kad patraukianti akį. Kaina 8sd.
7. Rieviera White Beach Pack. Nepasakyčiau, kad tai paplūdimio krepšys. Man labiau primena patogią, dailią ir patraukiančią akį kuprinę. Rankinės kaina 7sd.

Tikiuosi padėjau ir nepagailėsite „auksinių“ pinigėlių šioms rankinėms. Komentaruose laukiu nuomonių, ar man parašyti straipsnį, kam dar negailėti stardoller'ių. Be to, privalau žinoti ar mano (būsimos?) rubrikos čia yra laukiamos, ar norėsit jų ir netingėsit jose dalyvauti? Primiršusius kviečiu apsilankyti ČIA ir paskaityti apie jas žemiau. Labai prašau nepagailėti laiko, nes man būtina žinoti. Be to, manau, kad nuomonę reikšti tikrai galite aktyviau visų rašytojų pranešimuose.

Iki, 
Laura



10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Puikus pranesimas, vau as turiu netgi dvi is situ rankiniu!

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

Jo man ir patiko pranešimas! Daugiau tokių! Tu daug geresnė rašytoją už tą PinkChocolate (sorry jei tu tai matai nepyk bet tai tiesa).

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

Ėėėė čia man vienai iš karto pranešimus paskelbia ir nebereikia kad modernatorius patvirtintu?? Geeeeras

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

Ir beje sorry, kad ne į temą bet labai noriu sužinot kas tapo savaitės top komentatore :]] Jau atsibodo, kad kelinta savaitė ta Tortukas ten šone, o ji net nekomentuoja ir jaučiu neskaito šito blogo!!! >:[[

Monika/Renessme_ rašė...

OMG tikrai jau iškarto paskelbia pranešimus! Kaip faina :)

Gabrielė rašė...

Koks geras ir protingas pranesimas! :)

GoldenGreta rašė...

Pranešimas geras.
Blogą skaitau,bet ne visada turiu laiko komentuoti.Be to dabar prirašinėjai komentarų vien tam,kad taptum Savaitės komentatore. :D

Anonimiškas rašė...

FAIL :dd

Anonimiškas rašė...

Nu nereali rasytoja, tu Laura. Pati geriausia siame bloge! Daugiau tavo pranesimu ir rubriku! :))

Auksė rašė...

Įdomus straipsnis :)