2012-10-30

Pasiruoškime žiemos sezonui! Megztiniai

Sveiki.
Taip jau išėjo, kad šis pranešimas jau trečias iš eilės apie madą, aprangas, bet tikiuosi jums jis patiks ir mielai perskaitysite. Pranešimas bus ,,Pasiruoškime žiemos sezonui!'' 1 dalis (vėliau sulauksite dar šios serijos pranešimų), kuriame aš kalbėsiu apie žiemiškus megztinius, kadangi žiema jau ne už kalnų, o šaltasis metų laikas prasideda jau dabar. Todėl pats savo spintas papildyti žiemos sezonui skirtais drabužiais ar aksesuarais!

Taigi, kokius megztinius šią žiemą pirkti? Nesuklysite pasirinkę megztus, apsmukusius, įvairiais piešiniais ar raštais išmargintus megztinius (puikiai tiks snaigės, taškeliai ar kt.). Žaviai atrodysite jei drabužius sluoksniuosite: pvz.: po apačia aprengiate baltus marškinėlius su apykakle, o ant viršaus kokį nors megztuką. Jei pasirinksite niūrų, nuobodoką megztinį, tuomet apvyniokite savo lėlę gražiu šalikėliu.

O štai kokie mano mėgiamiausi megztukai (iš mano lėlės spintos):











Visus juos, išskyrus violetinį, galite nusipirkti starplazoje. Mano manymu, puikus pasirinkimas žiemą bus paskutinysis megztinis. Jį, stardoll'o žaidėjos pamėgo dar vasarą, tad gal kai kurioms šis megztukas jau kiek pabodo.

Taip pat pabandžiau sukurti žiemišką aprangą, tikiuosi jums patiks:



Kadangi šis megztukas pats naujausias mano spintoje - būtent su juo ir nusprendžiau sukurti aprangą. Rinkausi laisvą, kasdienišką stilių. Visos aprangos kaina (kavos ir batų neskaičiavau) - 25sd ir 120sc.

Patarimas: Daugiausia žieminių rūbų rasi Apres-Ski parduotuvėje.

Tikiuosi pranešimas jums patiko, laukite kitų pasiruošimo žiemai dalių. Beje, greitu laiku šiek tiek pasikeis blog'o išvaizda (dėl to, neesu labai aktyvi), tikiuosi jums patiks!

Iki, jausrine

5 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Labai patiko :)

Laura rašė...

Labai patiko ir išties graži apranga! (:

Auksė rašė...

Puikus straipsnis, graži apranga:)

Aušrinė rašė...

Ačiū visoms. :)

Anonimiškas rašė...

nelabai grazi nauja blogo isvaizda:( tiksliau baneris ar kaip ten jis :D