2012-10-30

Ruduo/žiema 2012. Tendencijos žaidime.

Sveiki.
Mada mada mada! Ji vyrauja visur ir bene kiekvienas žmogus yra pamėginęs sekti madą. O stardoll'e tai daryti mėgina vos ne kas antras žaidėjas. Galbūt nėra visiškai protinga rašyti tokį pranešimą spalio pabaigoje, bet juk priešaky dar visas lapkritis ir žiema! Tikriausiai daugelis žinote, kad šių metų sezonas yra išsilavinusių žmonių stiliaus atmaina, arba kitaip tariant intelektualus. Kaip rašoma internete, sezonas yra įkvėptas stiprių ir protingų moterų, gebančių kovoti už savo ateitį, bei sugebančių stovėti visa galvą aukščiau už vyrus. Taigi, kodėl merginoms žaidime nepasinaudojus tokiomis mados tendencijomis? 
Kaip minėjau pradžioje, „intelektualė“ tikrai nenori paversti savo spintos juoda vieta. Todėl reikia rinktis prislopintus ryškius atspalvius, tokius kaip violetinė, raudonojo vyno spalva, kitų vadinama kraujo, Viduržemio jūros gelmę atspindinčius atspalvius, kobalto spalvą (tamsi mėlyna), be to neišsisuksime be visų spalvų karalienės - juodos. Detalės daugiau ar mažiau vyrauja panašios į eilinio rudens - odinės pirštinės, ilgaauliai batai, skrybėlės, minėtosios rankinės, ar krentantis į akį masyvus vėrinys. 
Lekiam į starplazą ir apsižiūrim, ar žaidimo kūrėjai sukūrė mums rudens/žiemos tendenciją žaidime!?
Ilgai, labai ilgai ieškojau intelektualaus žmogaus aprangos kirpimų ir rasti buvo gana sudėtinga!
























Šiame derinyje panaudojau:
Bonjour Dizou Sapphire Sea Blouse. Labai geras dalykėlis, spalva, kontūrai, viskas labai gražiai „sukrenta“ ant lėlės. Palaidinė kainuoja 50sc;
Bonjour Dizou Petal Belt. Dailus liemenį pabrėžiantis aksesuaras, pravartu nusipirkti. Kaina tesiekia 30sc;
DECADES Diana Pencil Skirt. Lėles „kūno“ linijas pabrėžiantis sijonas tikrai primena gana griežtą, dalykinį, bet elegantišką stilių. Sijono kaina 10sd;
Bonjour Dizou Black Petals Rings Clutch. Vakar paminėta kelis kartus ji vėl čia. Kodėl? Manau delninė su žiedais yra nuostabus aksesuaras, pagyvinantis aprangą. Kaina 6sd;
Riviera Pier Heels. Super dailūs ir elegantiški bateliai pabrėžia kulkšnį. Jų kaina 7sd.
_______________________________________________________________________________
                                                                                                                Suma: 23sd 88sc.

Apskritai derinys manau yra vykęs, bet reikėjo netrumpai paplušėti ir paieškoti kažko tokio. Labai gaila, bet darau išvadą, kad stardoll'as nėra gerai pasiruošęs rudens/žiemos 2012 metų tendencijoms.

Be to, noriu padėkoti visoms už puikų priėmimą ir pagyrimus! Ačiū labai!!

Iki, 
Laura

7 komentarai:

GoldenGreta rašė...

Geras straipsnis,man patinka. :}

Aušrinė rašė...

Labai graži apranga, kaip ir pats tavo pranešimas. Šaunuolė, man labai patinka tavo pranešimai! :)

Anonimiškas rašė...

Nenoriu, kad supyktum, bet nesuprantu ko visi stumia ant Egilės (toks vardas?), kai jūsų pranešimai beveik vienodi?
Aušrine- esi šio blog'o administratorė, turėtum visais įmanomais būdais palaikyti rašytojas, tačiau aš to nematau. Na ir kas, kad Egilė mažesnė, ji rašo gana gerus straipsnius, ir manau, kad jai tikrai trūksta tavo palaikymo. :)

Anonimiškas rašė...

Čia tai straipsnis! Ilgas, daug įmantrių žodžiu, nera nuobodu skaityti. Mano manymu Egilės ir Lauros pranešimai nėra vienodi. Laura parašo ilgą, tikrai įdomu straipsnį, o Egilė pora žodžių, trys sakiniai ir baigta.

Laura rašė...

Tuoj skandalas dėl naujų rašytojų dar bus... Na sugalvokit dar taip! Jai 10 metelių, man jau ne už kalnų 15! Kaip mes galime rašyti lygiai?! Nustokit mus lyginti, tai tikra nesąmonė, nes kaip jaustis jai? O ir man... Ir tiesiog Aušrinė negali meluoti nei pati sau, nei jums nei rašytojoms ar dar kam. Dėl to nėra ko pūstis, ir reikia džiaugtis, kad turite ką paskaityti, pagirti ar pakritikuoti. Be abejo turite visas ir gerbti, už tai, kad suruošia jums pranešimų! Ir pabaikit taip baisiai komentuoti ir pjautis. Rašau labai nuoširdžiai! Tikiuosi suprasit ir neteisit nei vienos. Ačiū už dėmesį.

Anonimiškas rašė...

"Jai 10 metelių, man jau ne už kalnų 15! Kaip mes galime rašyti lygiai?! "
" Ir tiesiog Aušrinė negali meluoti nei pati sau, nei jums nei rašytojoms ar dar kam."
Nesiputi? Man taip neatrodo. Laurut, esi mielas žmogus ir rašai gerai.
"Nenoriu, kad supyktum, bet nesuprantu ko visi stumia ant Egilės (toks vardas?), kai jūsų pranešimai beveik vienodi? " - turėjau omenyje, kad abi rašote gerai, na gerai gi, Tavo pranešimai ilgesni, tačiau Egilės irgi puikūs.
Kam žlugdyti mažesniuosius? :///

Laura rašė...

Suprantu, ačiū už gražius žodžius. „Kam žlugdyti mažesniuosius? :///“ - o kas juos žlugdo? Ir aš nesakiau, kad aš rašau geriau :) Ji tikrai neblogai rašo ir negalima to nuneigti :))