2012-10-19

Harrods

Sveiki. Ar pastebėjote naują skyrių starplazoje Harrods? Tai parduotuvė, kuri sukurta pagal tikrąjį Harrods - milžinišką parduotuvę Londone. Stardoll'o versijoje jau galime pamatyti 4 parduotuves, kuriuose matome tikrų dizainerių drabužių versijas stardoll'e (išskyrus parduotuvę Harrods).  Visi drabužiai brangūs, tikriausiai realybėje taip pat. Na, suprantu realybėje dizainerių drabužiai tikrai brangūs, nes jie kokybiški, originalūs. Tačiau stardoll'e nepajusime nei kokia tai medžiaga, nei nebūsime išskirtinės, jei apsirengsime jais. Todėl turbūt mokame tik už gerą vardą.


Štai kaip atrodo tikrasis Harrods:


Tai, kaip jau minėjau, milžiniška parduotuvė, kurios plotas net 20 tūkst. kvadratinių metrų. Harrods - didžiausia parduotuvė visoje Europoje, kuri įkurta 1834 metais. Šios parduotuvės drabužiai labai kokybiški, todėl ir brangūs.

Ką manote apie Harrods stardolle/realybėje? Pasidalinkite savo nuomonėmis komentaruose!

Iki, jausrine

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

geda,bet nesu girdejusi apie sia parduotuve,butu labai faina joje apsilankyti :DDD .

Anonimiškas rašė...

Man drabuziai labai grazus,ir nera jau ziaaauriai brangus.kaip miss sixty ar killah ..kai turesiu pinigu tikrai kazka pirksiu

Anonimiškas rašė...

Cloe drabuziai graziausi.Kiti seip sau...

Anonimiškas rašė...

ar butu labai sunku padaryt straipsni kaip susitvarkyt spinta stardolle? ZInau,daug tokiu straipniu,bet rudens neradau,...ir zinoma,pasikeite tendencijos ir visa kita.... man noriu sutvarkyt spinta ir nezinau nuo ko pradeti... aciu... :)))))))))))***********

Aušrinė rašė...

Ta prasme kokius drabužius pirkti?

Anonimiškas rašė...

ne pirkti o tiesiog pasirinkti,kaip pacia spinta sutvarkyt...nu kad atsidarius nereiktu puse valandos ieskot ka su kuo suderint..

Unknown rašė...

Labai faina parduotuvė ;**

GoldenGreta rašė...

Taigi yra senų straipsnių apie spintas...Kituose bloguose,bet tikrai yra. :))
O apie šią parduotuvę nieko negaliu pasakyti,nes rūbų nemačiau. :D