2012-10-24

Nauja makiažo parduotuvė

Sveiki, stardoll'iečiai.

Starplazoje atsirado nauja makiažo parduotuvė Transform:

Makiažo kainos svyruoja nuo 10 iki 24sd. Tai gana brangi makiažo parduotuvė, kuri skiriasi nuo DOT tik tuo, kad su kai kuriomis makiažo priemonėmis gali išdažyti visą veidą. Pvz.: su akių šešėliais tu gali dažyti ir skruostus ir kaktą, tik negali išdažyti lūpų ir akių (nekalbu apie akių vokus). Tai tas pats, kaip ir dažai skirti visam veidui, kuriuos visai neseniai buvo galima gauti nemokamai, tik gražesnės spalvos. Aš iš šios parduotuvės nieko nepirkau, galbūt palauksiu išarpavimo nors ir pinigų netrūksta, bet nesiruošiu mokėti tiek už tokius dažus.

O štai kaip elementariai padažytas veidas:
Nieko ypatingo nedariau, nepiešiau jokių ūsiukų ir savo lėlės į vyrus neverčiau, kaip matome pirmame kolekcijos aukšte esančiame plakate, o sumokėjau net 125 sd! Manau, kad šitaip pasidažę su  DOT makiažo priemonėmis parduotuvėje paliktume gerokai mažiau stardoll'erių.

O kokią jūsų nuomonė apie šią naują parduotuvę ir jos makiažo priemones? Pasidalinkite ja komentaruose!


Beje, pastebėjau vieną klaidą:

Tai šešėliai už 19 sc! Paskubėkite nusipirkti, kol dar klaidos neištaisė! Aš nusipirkau ir nuskaitė starcoins'us, o ne stardoll'erius, tad galite drąsisai pirkti nebijodami, kad nuskaitys stardoll'erius.


Iki, jausrine

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gaila ,kad vakar negalejau prie pc,tad nespejau nusipirkti :(9

GoldenGreta rašė...

Nieko nepirksiu,negražu.

Monika/Renessme_ rašė...

Nusipirkau tik tą už 19sc, bet šiaip kažkokia nesąmonė neapsimoka pirkt.

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

gerai atrodo tas su usiukais tik gaila neiseina man taip padaryt :/