2012-10-06

Nagų dailė

Sveiki.
Šiame blog'e turbūt jau ne kartą skaitėte panašius pranešimus apie tai, kaip lakuotis nagus. Tačiau manau, kad tai vis dar jums aktuali tema ir skaityti bus įdomu. Tikiuosi, kad pasinaudosite bent viena mano pateikta pamokėle. Na, pradėkime!


Kaspinėliai
Šis būdas išties nesunkus. Norint taip nusilakuoti nagus tau reikės šviesiai mėlyno, balto nagų lakų bei nagų dailei skirto juodo lako. Viską atlik taip, kaip pavaizduota nuotraukose.


Keksiukai
Jei turi daug laiko, kantrybės ir moki gerai valdyti teptuką - taip nusilakuoti gali visus nagus. O jei neturi tiek laiko, gali nusilakuoti tik po vieną kiekvienos rankos nagą. Gražiausiai keksiukas atrodys ant bevardžio piršto nago. Sek šiuos veiksmus:


Širdelė

Šis būdas nėra labai sunkus, tačiau lengvas ir nelengvas. Patariu iš pradžių, kol taip išmoksi, nusilakuoti tik abiejų rankų bevardžius pirštus, o kitus paprasčiausiai palikti pilkus.

Kosmosas
Šį raštą sutinkame dažnai: ant batų, drabužių, auskarų ir kt. Tačiau nedažnai matome kosmosu papuoštus nagus. Norite pabandyti taip nusilakuoti nagus? Tuomet sekite šiuos veiksmus:
Pastaba: tau prireiks kempinėlės, kad paliktum juodas, violetines bei purpurines dėmes.

Tamsi naktis
Šis lakavimosi būdas labai paprastas ir greitas. Tau prireiks vos dvejų nagų lakų: mėlyno ir juodo. O štai, kaip reikia lakuotis nagus:

Štai ir viskas! Įdėjau vos kelias pamokėles, jei jos patiko - daugiau sulauksite kiek vėliau. O, kad laukimas neprailgtų, galite idėjų pasieškoti ČIA.

Iki, jausrine

4 komentarai:

GoldenGreta rašė...

Žiauriai patiko straipsnis. :) Reikės pabandyti.

Monika/Renessme_ rašė...

Labai patiko keksiukas ir kosmosas. :)) Šiandien vieną iš jų išbandysiu manau kad keksiuką. :)))

Gabrielė rašė...

Kosmosas ♥

Unknown rašė...

Gražūs nagų manikiūrai. Aš taip pat planuoju dirbti šioje srityje. Gal kas žinote kur vyksta geri manikiuro pedikiuro kursai Vilniuje ? Dar domintų kaina.