2012-11-19

Žaidėjos, turinčios savitą stilių.

Laba laba!
Kaip keista, bet šiandien įvyko šioks toks perversmas. Pirmadieniais man turi būt 8 pamokos, bet liko šešios, nes technologijų mokytoja susirgo. Taigi užimčiausios savo dienos valandėlę galiu paskirti Jums, skaitytojams, ir parašyti kuo įdomesnį pranešimą.

Stardoll'e, kaip ir gyvenime gausu žmonių pasinėrusių į madą, dievinančių ją ir laikančių ją bene gyvenimo prasme. Bet šiandieną, ne apie tokius žaidėjus. Norėčiau pakalbėti apie savo stilių turinčias lėles.
Tad lekiame ieškoti jų mūsų šitaip mėgiamame žaidime!

Po neilgo laiko naršymo paprasčiausiai noriu sukelti Jums pavyzdžius, kuriuos atradau pirmiausiai, kurie bent jau man pasirodė arba savito stiliaus, arba tokio „užplaukimo“, kai lėlė papuošiama paprasčiausiai juoda maža suknele, kitoniškais drabužiais ir kt.
Rojin34

Mergina iš Prancūzijos (Rojin34) pavaizdavo elegantišką, subtilų derinį, kuris praktiškai nors ir visas juodas dvelkia kažkokiu žavesiu. Viršutinė suknelės dalis (kalbu apie peršviečiamą viršų ir rankoves), nežinau kaip šiuo metu, bet prieš metus buvo tikras klyksmas, išryškinantis moters gležnus pečius. Tai puikiai atkartojo mergina. Savotiško žavesio suteikia dar ir tai, kad rankovių galai yra užraityti ir dailiai atidengtas riešo kauliukas, kuris puikiai įvardina, kad tai moteriška ranka. Sijono ilgis idealus - nei per ilgas, nei per daug mini. Dėl tokios suknelės, kurią čia panaudojo Rojin, galima paploti stardoll'o kūrėjams. Manau ji atrodo puikiai!
















skaidrra

Na, o čia turime visai kitokį žaidėjos pavyzdį. Galiu sakyti, kad tai nėra madinga, bet tikrai nesakau, kad tai yra negražu. Merginos apranga ir jos suite'as, nors negaliu sakyt, kad visas, bet tas kambarys, kuriame buvo lėlė, parodė, kad jai širdyje vis dar gyvuoja vasara.  Trumpas sijonėlis, pakankamai atvira palaidinukė, platformos ir įdomus rankinukas tikrai paliudija, kad ji turi savitą stilių. Kad jai vis dar vasara taip pat byloja sakyčiau gana tamsi odos spalva.


















Šiam kartui parinkau vos dvi žaidėjas... Bet Jūs puikiai suprantate, kad tokių kaip jos yra labai daug, gražių ir originalių lėlių. Tikiuosi, kad pranešimas Jums patiko. Na, o aš lėkiu į šokius ir kai grįšiu iš jų tikiuosi sulaukti ne vieno ir ne dviejų komentarų!

Iki, 
Laura

13 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Nepatiko. Labai trumpas ir neįdomus. Neišvystei gana geros temos.

Anonimiškas rašė...

nepatiko.per trumpas.nelabai naudingas. daugiau pavyzdziu.

Anonimiškas rašė...

Nusivyliau tavimi. Pamacius pradzia galvoju, o pamatysim bent penkias zaidėjas, bet tik dvi, neidomu.

Aušrė. rašė...

Iš pradžios suviliojai, įdomiai ėmei rašyti, bet tikrai, kaip ir prieš mane sakantys minėjo, trūko daugiau žaidėjų :) O šiaip, turi talentą rašyti, tik daugiau kitą kartą pateik pavyzdžių. Buvo įdomu skaityti, patiko. :)

as rašė...

nepritariu tiems kurie sako akd straipsnis trumpas. jis tikrai ne trumpas, jis ilgas! o siaip galėjei parinkti kitu merginu kurios tikrai turi savo stiliu, ens bent jaus kaidra ne stiliu savo parodo o tai kad ji yra maza, kadangi aprenge savo lele kaip kokia sailor moon. o siaip patiko straipsnis tik kita karta ieskok merginu tikrai su stilium.

Laura rašė...

Aš neesu čia tam, kad iš mano pranešimų visuomet kas nors išpeštų naudos. Siekiu sudominti, bet, deja nevisi vienodi ir ne visiems tie patys dalykai patinka.. :)

Laura rašė...

Aš nei tobula, nei dar kokia, kad manimi niekam niekuomet netektų nusivilti. Esu žmogus. Didelis ačiū visiems už Jūsų nuomones. Kitą kartą pasistengsiu labiau išplėsti pranešimą, nors ir šis nėra visai trumpas! :)

ola rašė...

nematau cia nieko savito, manau toki stiliu galma rasti pas daugeli zaideju stardolle. sitas blog'as kazkaip jau pradeda vis smukti zemyn ir tai liudina

Laura rašė...

Ar tu skaitai atidžiai? 'Bet Jūs puikiai suprantate, kad tokių kaip jos yra labai daug'..
Be to, kaip suprantu tu, Ola, mėgini apkaltinti visas rašančiąsias. Tik tikriausiai nematai skaitytojų kaltės jokios, taip? Man paskutiniu metu apskritai atrodo, kad skaitytojai nori įmesti didelį akmenį į rašytojų daržą vien dėl kažkokių nereikšmingų klaidų. Be to nėra malonu atlikus darbą sulaukti daugiau kritikos negu pagyrimų. Manau man visos pritartų. Tad darykime išvadas be visų stumimų ir etc. Pagarbos vieni kietiems :)

Anonimiškas rašė...

Pagarbos už tokį, atsiprašant, šūdiną straipsnį?

Abigailė rašė...

Šiaip ta panelė stengėsi, o ką gavo iš skaitytojų. Ji tikrai rašo puikiai ir man tie anonimai atrodo neaiškus.kita kart atrodo,kad tas pats žmogus privaro komentarų, kad paerzint rašytoja

Neda rašė...

Pritariu Abigailei.

ola rašė...

Tai kaip tu sakai, kai daug zaideju turi toki "stiliu", tai cia jau nieko savito. Eilinis stiliukas. O del to darzo, tai pacios keliate straipsni, kad tik ikelt, o jo idomumas ir pan. nerupi. As jus visas gerbiu, taciau savo nuomone taipogi galiu pareiksti...)