2012-11-03

Naujas Vogue žurnalo numeris

Sveiki
Pagaliau pasirodė naujas VOGUE žurnalo numeris! Turbūt nemažai stardoll'o stileivų jo laukė, kadangi jame iš išties būna nemažai makiažo, stiliaus patarimų jūsų lėlėms, taip pat kartais sulaukiame ir tikram gyvenimui skirtų patarimų. Naujausio numerio viršelis - Helovyninis:


Jo viršelyje puikuojasi cooldeer123, kuri įkūnija vampyrę. Šiame žurnalo numeryje nematome lietuvės nelly000esparis, turbūt žurnalo redaktorė jelinna nerado pranešimo derančio prie jos išvaizdos. Žurnale rašoma apie tai, kaip palaikyti gražius, žvilgančius ir sveikus plaukus, įdėtas interviu su ruse IlonaStarletka, pasiūlytos kelios stiliaus įdėjos, pavaizduota makiažo pamokėlė. Štai keletas labiausiai mane sužavėjusių žurnalo iliustracijų:



















































Tiesa sakant, naujasis žurnalo numeris manęs labai nesužavėjo, nes tikrai buvo ir geresnių. Bet manau, kad tai įtakojo prasidėję mokslai, dėl kurių jelinna paprasčiausiai nebeturėjo tiek laiko, kiek anksčiau. Tačiau negaliu nieko sakyti, žurnale išties gausų naudingų patarimų, kurie pravers ne vienai merginai. Siūlau pačioms paskaityti naujausiąjį numerį.

Pasidalinkite savo nuomonėmis apie šį žurnalą komentaruose!

Iki, jausrine

2 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Man žurnalas visai patiko, nes sužinojau, kad plaukus reikia šukuoti ir vakare, kad būtu gražūs! Dabar mano plaukai bus daug gražesni ♥♥♥ O šiaip tai jo, vasarą buvo geresni numeriai.. :)))

braske1 rašė...

Geras!!!! Pirma karta skaitau ta zurnala ir ziaaaaaaaaaaaauriai patiko!!! :]]]