2012-11-03

Kas geriau: Nauji drabužiai ar naujas žirgas?

Sveiki.
Neseniai atsirado nauja Per-a-Porter kolekcija. Joje už labai ,,gražią'' kainą siūloma įsigyti arklius bei aksesuarus jiems. Arklių kainos svyruoja nuo 45 iki 100sd. Padoresni, gražesni, žinoma kainuoja brangiau. Patariu neskubėti ir gerai pagalvoti ar jums reikia to arklio? Gerai, jei reikia, atkreipkime dėmesį į tai, kad priešingai nei  praeitose kolekcijose, šie arkliai nebeaugs, nes jau kaip matome yra dideli, drūti eržilai (išskyrus keletą pigesnių, manau, kad tai poniai ir jie taip pat nebeaugs), o nusipirkus arklį jam reikės įrengti kambarį,  tad išlaidos gali siekti kelis šimtus stardoll'erių! O jei dar sumąstysime nupirkti arkliui draugą? Suma gali išaugti iki nežmoniškos sumos... Tad susimąstykime, jei nepirksime tų arklių, galėsime įsigyti vieną ar kelis seniai išsvajotus drabužėlius iš starbazaar'o. Pavyzdžiui senus Archive, hotbuys'us, LE, DKNY ar kt. Taip pat galime nusipirkti naujų Pet-a-Porter ar brangesnių Harrods drabužių? Ką tik ,,apsiprekinau'' ir išleidžiau tikrai mažiau nei būčiau paklojusi už naują arklį:
Pet-a-Porter švarkas, 11sd; Super Trash kelnės, 14sd; Pet-a-Porter ilgaauliai, 8sd;  Pet-a-Porter megztukas, 87sc; rudi Decades šortai, 72sc; pilki šortai (rasti per paiešką), 50sc; juodi Killah batukai, 6sd; raudoni Killah batai, 8sd.
Kaip matote drabužių visai daug, o išleidžiau vos 47sd ir 109sc. Manau didesnė nauda, nei iš 100sd kainuojančio arklio. Aš nieko prieš arklius neturiu, tačiau realybėje, o ne stardoll'e ir už tokią kainą! Taigi, kviečiu padaryti išvadas, arklius palikime realybei, kaip tikrus gyvūnus, kuriuos galime ir paglostyti ir  jais pajodinėti, o savo stardoll'erius geriau išleiskim drabužiams, kuriais aprengsime savo lėles!

Iki, jausrine

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

joooooooo....... metyt pinigus ant arkliu yra tiesiog pinigu metimas i bala...

braske1 rašė...

Zinoma, kas is to arklio? Nei su juo stardolle pajodinesi nei pazaisi. O stardollerius kainuoja. Zmones, neapsigaukite ir neleiskite stardollerius tokiems dalykams! Stardollas tik bando mus apmauti...

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

Zirgai grazus, taciau nepirksiu. Neturiu sd. :]

Monika/Renessme_ rašė...

Pritariu, geriau nusipirkčiau naujų drabužėlių, nei kažkokį tai arklį... :DD