2012-11-16

Stardoll'o Talentai

Sveiki.
Ilgokai buvau apleidusi šią rubriką, tačiau užsukusi į kinkinyas namus tiesiog negalėjau apie jį (ar ją, net nežinau kas slepiasi po šia lėle, vaikinas ar mergina, tačiau manau, kad nieko blog'o neatsitiks jei šią lėlę vadinsiu vaikinu, juk bent jau dabar ši lėlė atrodo kaip vaikinas) neparašyti!

Tai žaidėjas iš Turkijos, kuriam yra 18 metų. Daugiau apie kinkinyas nieko pasakyti negaliu - nerandu daugiau informacijos, tad kviečiu pasižiūrėti kaip atrodo pati lėlė:
kinkinyas yra vaikinas su kauke.
Tai - lyg iš pasakos nužengęs princas, kurį apsupę taip pat pasakų veikėjai. Ir jie visi sukurti iš plaukų! Tai mane labiausiai ir sužavėjo... Nuėjus į žaidėjo Beauty Parlor'ą ir nuėmus visus plaukus galima pamatyti iš kokios daugybės plaukų dalių sukurti visi šie šedevrai, žinoma, tai kainavo ne tik nemažai pinigų, bet ir laiko, kantrybės...

Įspūdingai kinkinyas atrodė ir kiek anksčiau:

Vaikino namai taip pat gniaužiantys kvapą:


Abi šios nuotraukos iš to paties kambario, kuris atrodo lyg didžiulis meno kūrinys. Jame viskas sukurta pačio kinkinyas, išskyrus keletą papuošimų .

Vaikinas kuria ir įvairias šukuosenas, tatuiruotes, paveikslus:



Siūlau jums patiems apsilankyti pas turką, nes iš arčiau viskas atrodo daug geriau! Manau, kad visi sutiksite, jog vaikinas yra talentingas, apsilankysite jo Suite'e ir pabalsuosite penkiomis žvaigždutėmis!

Iki, jausrine

Komentarų nėra: