2012-11-19

Must have. Killah

Sveiki.
Sėdėjau prie kompiuterio ir sugalvojau naują rubriką, kuri man pasirodė pakankamai gera, naudinga ir įdomi,  tad nusprendžiau ją vesti. Ši rubrika vadinasi ,,Must have'', paprastai kalbant - daiktų ar drabužių sąrašas, kuriuos turėtų įsigyti kiekviena stileiva. Dažnai būna taip, kad vos atsiradus kokiam nors drabužiui ar aksesuarui, galvoji, kad neverta jo pirkti, nes šis, tavo nuomone, yra negražus, nemadingas ir t.t. Tačiau labai dažnai būna ir taip, kad vos išnykus (ar praėjus keliems mėnesiams ar metams) šis drabužis ar aksesuaras atsiduria mados viršūnėje ir tie, kas spėjo drabužį įsigyti prieš jam išnykti - tampa laimingaisiais, gali iš to net lengvai pasipelnyti arba drabužį laimingai nešioti! Pavyzdžiui, mažai kas nusipirko Mortal Kiss Sheer Maxxi skirt ar Black Pleather Platforms (tai nevieninteliai pavyzdžiai, juos galime vardinti ir vardinti...), o šiems išnykus, visai netrukus, jie atsidūrė mados viršūnėse! Šiuos drabužius jau sunku rasti starbazaar'e, o su kiekviena diena (savaite ar mėnesiu) jų kaina vis kyla! Kodėl taip atsitinka? Dažniausia viso to priežastis yra ta, kad kokia garsi stardoll'o stileiva pasipuošia šiuo drabužėliu, o tūkstančiai madistės pasekėjų bando ją kopinti, kol šią madą išnešioja po visą pasaulį. Taigi, tam ir yra skirta ši rubrika, kad pabandyčiau patarti jums, ką verta nusipirkti iš tam parduotuvės. Žinoma, mano spėjimai dažnai gali būti klaidingi, tačiau stengsiuosi parinkti gražesnius drabužėlius, kad nors jie ir netaptų populiarūs, bet bent jau būtų dažnai dėvimi.

Šiandien pasirinkau ne itin populiariąją Killah, bet ateityje aprašysiu ir populiaresnių parduotuvių vertingiausius drabužėlius.

Killah - šiuolaikiška, jaunimo parduotuvė. Jos kainas gana normalios, o papuošalai bei aksesuarai tikrai nebrangūs ir daugelis gražūs. Taigi, ką aš jums siūlau iš jos įsigyti? Kas tikrai pravers, o drabužiams ar aksesuarams išnykus, taps dažnai ieškomi starbazaar'e?

Drabužiai
Tiesą sakant, ieškoti drabužių, kurie turėtų būti jūsų Must Have sąrašuose - man itin sudėtinga užduotis, iš Killah,  nes priešingai nei aksesuarų, drabužių iš šios parduotuvės aš nenešioju... Tačiau visgi kažkokį sąrašą pabandžiau sudaryti. Didžiąją jo dalį apimą švarkai, kuriuos ne kartą mačiau nešiojant kitų merginų. Pirmasis labai tinka kasdieniniai aprangai, antrasis - šventiškai, o paskutinieji abiems aprangų tipams - juos galima priderinti tiek prie šventinės, puošnesnės aprangos, tiek prie įprastos kasdieninės.
Maikutė paprasta, tačiau stilinga, elegantiška. Įtrauki į šį sąrašą mane paskatino neseniai viename blog'e matytas derinys. Taip primena vasarą! Nors kažką dėvint šią maikutė, mačiau vos vieną ar du akrtus, bet manau ji ateityje tikrai bus ieškoma starbazaar'e.
Kelnes parinkau visai skirtingas, tai išduoda ne tik spalva, bet ir jų tipas. Pirmosios - pritaikomos beveik visur, jos universalios. Antrosios, kurios reikalauja ypatingo dėmesio kuriant aprangą, yra elegantiškesnės, skirtos tikrai ne gatvės stiliaus mėgėjoms. Man jos kažkodėl asocijuojasi su vasara. Kodėl šias kelnes įtraukiau į sąrašą? Tikriausiai atsakymas būtų toks, kad ne kartą mačiau  aprangas su jomis, bloguos'e apie stardoll'o madą. 

Aksesuarai
Visus šiuos aksesuarus turiu ir aš pati (ne, nepagalvokite klaidingai, čia tikrai nesudėjau visų iš eilės savo turimų daiktų iš Killah'o. Paprasčiausiai į sąrašą įtraukiau ne tik mano, bet ir kitų merginų dažnai nešiojamus dalykus). Apyrankės bei auksinė grandinėlė puikiai tiks prie įvairių (tiek klasikinio, tiek kasdienio ir t.t.) stilių, o pakabukas su dramblio kaulu puikiai tiks prie šiltos, vasariškos aprangos. Juodos platformos tiks ir kasdieninei ir svarbesnei, šventiškesnei aprangai, o kepurė - laisvam, atsipūtusiam stiliukui pabrėžti.

Tai toks pirmasis šios rubrikos pranešimas. Jis kiek ilgokas, bet tikiuosi, kad kažkiek tikrai perskaitėte, taip pat manau, kad bent jau kelis daiktus, iš šių sąrašų, įsigyti verta. Tikrai nesigailėsite!

Iki, jausrine



5 komentarai:

as rašė...

labai patiko straipsnis!

Anonimiškas rašė...

geras straipsnis galetum daugiau tokiu parasyti :)

Anonimiškas rašė...

Parinkti drabužiai laabai nekokie, bet straipsnis geras... :)

Aušrinė rašė...

Gal galėtum pasiūlyti daaaug geresnį variantą iš Killah'o? Laukiu. :)

as rašė...

Geras straipsnis nesuprantu ko kimba visoskes desimtmetes rpie ddrabuziu, aki apces geresniu nesusiranda lopes nx