2012-11-10

Stardoll'as facebook'e. Hot/ Not?

Sveiki
Pamenate, praeitą kartą jūsų klausiau apie Harrods stardoll'e? Jūsų nuosprendis - Hot, tiesa buvo ir manančiųjų kad tai visiška nesąmonė (21 hot ir 7 not). 

Šiandien aš jūsų paklausiu, ką manote apie stardoll'ą facebook'e? Bet pirma išsiaiškinkime, kokias galimybes mums siūlo facebook'as, ir ką jis pamiršo padaryti stardoll'o programoje:

Pliusai: Prisijungiant penkias dienas iš eilės, tu gali gauti 5 sd arba 200sc (vieną kartą prijungus savo lėlę prie stardoll'o visas 5 dienas - gauni stardoll'erius, kitą kartą atlikus šią užduotį - starcoins'us, trečiąjį kartą - vėl stardoll'erius ir t.t.); visiems savo facebook'o draugams (net tiems, kurie stardoll'o nežaidžia) gali siųsti nemokamas dovanėles (baldus, drabužius), kuriuos matysi ne tik facebook'e, bet ir tikrame stardoll'e; nesugaišti daug laiko - vos prisijungusi prie facebook'o, kairiajame meniu gali paspausti ant stardoll'o aplikacijos ir nukeliauji tiesiai į šį žaidimą.

Minusai:  Negražios dovanos, kurių tikrai net nepanaudosi (tiesa, pačioje stardoll'o programos facebook'e gyvavimo pradžioje, tu galėjai siųsti ir gauti gražias dovanas, netgi tokias kaip seni LE, DKNY drabužiai, bet vėliau tos dovanėlės dingo...); mažai funkcijų - nėra nei Chat'o, nei klub'ų, net guestbook'o! Atrodo, lyg esi atskirtas nuo viso pasaulio ir negali su niekuo bendrauti....
 

Taigi, ką jūs manote apie stardoll'ą facebook'e? Jei tai jums patinka - spauskite hot, o jei nepatinka - not.

2 komentarai:

Karolina Rupšytė rašė...

as tai tu sd niekaip neuzsidirbu,pamirstu kokia diena ir vel is pradziu

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

Man hot nes tik taip uzsidirbu pinigeliu.. :]]