2012-11-25

Hot/ Not

Sveiki.
Sorry kad blog'as pastarosiomis dienomis buvo toks neaktyvus. Tačiau nesiteisinsiu kodėl, nes turbūt priežastį jūs žinote. O dabar skubu rašyti apie praeito Hot/ Not rezultatus ir paskelbtį naująjį balsavimą. Šįkart jūs galėsite balsuoti nebe už vieną dalyką, o už kelis.
Taigi.

Praeitą kartą jūsų klausiau ką manote apie stardoll'ą facebook'e.  Jūsų verdiktas aiškus - not (7 hot ir 23 not). Šiai nuomonei aš nei pritarčiau, nei ją paneigčiau, nes pati stardoll'u facebook'e naudojuosi tik tam, kad būdama ne SS uždirbčiau pinigų.

Kaip jau minėjau, šiandien jūsų klausiu kelių nuomonių apie kelis skirtingus dalykus. Tai - vaikinai NCG(B), blakstienos vietoj akių ir kalėdinis bumas. Pirmą trumpai aptarsiu kiekvieną mano išvardintą dalyką.

Vaikinai NCG(B)
Šis reiškinys neretas tiek visame pasaulyje, tiek ir Lietuvoje. Dažniausiai tituluotieji būna vos 20 lygio vaikinai, tad sukelia nemažai pasipiktinimo audrų. Atrodo smagu, kad šį žaidimą paįvairina vyrukai, tačiau nevisos merginos suvokia, kad labai dažnai šiose lėlėse slypi dėmesio ištroškusios mergaitės, kurios pastebimos ir dievinamos tampa tik tada, kai žaidžia vyriškuoju pavidalu.  Tačiau, aišku, ne visada tai būna mergaitės.
Ką manote apie vaikinus, tapusius NCG?


Blakstienos vietoj akių
Šis dalykas stardoll'o mados viršūnę pasiekęs buvo prieš keletą metų. Tada vos ne kiekviena lėlė savo akis paslėpdavo po tokiomis didžiulėmis, dirbtinėmis blakstienomis. Pamenu, kai ir aš tai buvau padariusi, bet man tai nepatiko, todėl labai greitai blakstienas pašalinau. Dabar kartais dar pamatau merginų, su šia užsilikusia mada, tačiau labai retai.








Ką manote apie tokias akis/ blakstienas?


Kalėdinis bumas
Nors Kalėdos tik po mėnesio - stardoll'o žaidėjai nesnaudžia ir jau pradeda ruoštis šiai šventei. Top designer'iai iš plaukų gaminasi kalėdines kepures, kuria įvairius kalėdinius paveikslus ir t.t. Taip pat nepamiršta pasirūpinti ir savo namų šventine nuotaika - papuošia juos įvairiausiais atributais. Atrodo, lyg varžytųsi kieno namas atrodys šventiškiau.
Ką manote apie tokį kalėdinį bumą?



Štai ir viskas! Tikiuosi sulaukti aktyvaus balsavimo ir visai netrukus paskelbsiu balsavimo rezultatus!

Iki, jausrine

1 komentaras:

Neda rašė...

idomus pranesiams, man patiko, daugiau tokiu :)