2012-11-01

Pasiruoškime žiemos sezonui! Batai

Sveiki.
Tai antroji pranešimų serijos ,,Pasiruoškime žiemos sezonui'' dalis. Pirmąją rasite ČIA. Šiek tiek svarsčiau ar rašyti apie kelnes ar ne, bet nusprendžiau, kad ne. Juk kelnes naudojame tiek žiemą, tiek vasarą, todėl jas tikrai turėsime. Šiandien kalbėsiu apie batus, kokius dera rinktis žiemos sezoną, kokių ne, kaip juos priderinti ir t.t.

Taigi, batai. Tiek realybėje, tiek stardoll'e batus žiemai reikėtų rinktis uždaresnius, šiltesnius.  Paukštelis man pačiulbėjo, kad šią žiemą bus madingi kailiais dekoruoti batai, su įvairiausiomis sagtimis, raišteliais, taip pat odiniai batai ar botai. Tokių ir ieškokime stardoll'e! Pasidairiusi savo spintoje šaltojo sezono batų porų, štai ką radau:
Kaip matote įdėjau ir keletą porų kojinių. Kodėl? O todėl, kad norint aprengti savo lėles žiemiškai turime nepamiršti ir šių kojų apavų. Ilgos ar trumpos, su įvairiausiais raštais ar be jų, bet kojinės visada išliks vienas svarbiausių žiemos akcentų. Taigi, kokius batus derinti prie kokių kojinių? Jei renkamės batus su taškeliais kvadratėliais ar kitokiais raštais (pvz.: tokie, kaip priešpaskutinė batų pora, kurią matote paveiksliuke), tuomet kojines turėtume rinktis paprastas, be jokių ypatingų raštų, kad nesipjautų akys. Jei renkiesi paprastus, kiek nuobodokus batus - tuomet rinkis linksmas, raštuotas kojines. 

Niekada nepamirškite kad batai turi derėti prie aprangos. Jei pasirinkai rudus batus - tuomet aprangoje panaudok kokį rudą drabužį (pvz.: švarką). Jei batai juodi, o tu nenori atrodyti kaip juoda varna, nerenk visos lėlės juodai, o atsižvelk į batų raištelių, kulnų spalvas ir tuomet prie jų derink aprangą. 

Šį kartą, priešingai nei pirmajame pranešime, aš įdėsiu ne savo aprangą, o keletą kitų merginų, kurios manau, kad sugebėjo labai gražiai bei žiemiškai aprengti savo lėles:


Man šios aprangos labai patiko, mielai taip aprengčiau ir savo lėlę. Ką manote jūs?

Tai tiek, laukite kito pasiruošimo žiemos sezonui pranešimo!

Iki, jausrine

7 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Patiko pranešimas :)) Daugiau tokių :))

Anonimiškas rašė...

ziauru kai kazkokiu mazvaikiu pranesimai sulaukia begales komentaru o normalus ir tikrai geri 1-2 ..

Anonimiškas rašė...

Žiauru, kad tokia mažvaikė kaip tu nekomentuoja pačio pranešimo, o tik stumia. :)

Aušrinė rašė...

Kelkitės į PM, ok?

Anonimiškas rašė...

Labai patiko pranesimas!!!

Meda rašė...

man ir x))

Anonimiškas rašė...

Hi thеrе, juѕt bесamе alert to
youг blog through Goоgle, and found that it іs really infoгmatiνe.
I'm going to watch out for brussels. I'll apρreciatе if you continue
this in future. Lots of рeople will bе benеfited from уour wrіting.
Chеers!

Hеre is my homеpage ... skin lightening for african americans