2012-08-10

Nauja rašytoja - L.A.swag

Sveiki, šio blog‘o skaitytojai! 
Kaip jau galite spręsti iš pavainimo, esu nauja šio blog‘o rašytoja.  Praėsiu nuo paprastos neypatingos prezentacijos. Taigi, esu Unė, man 13 metų, gyvenu Vilniuje, myliu madą ir arbatą, labai domiuosi ir mąstau ateitį sieti su interjero dizainu (nors ir mano suit‘as stardoll‘e tuščias, nei vieno baldo :D), mėgstu pabūti viena, ir visapusiškai nekenčiu mokyklos (nieko ypatingo).
Buvau labai pasiilgusi rašymo bei pačio stardoll.com. Jame padariau didelę pertrauką. Žinoma savo stardoll anketoje starpoint‘ų turiu tikrai nedaug, tačiau esu patyrus jame ir dabar labai gailiuosi, kad padariau labai didelę klaidą. Kažkada mane stardoll‘as užkniso, pasidarė nuobodu, tai nusprendžiau būti gera, iš to nepasipelnyti ir lėlę, kurioje žinoma buvo daug kartų užsakinėtas superstar, tiesiog atiduoti. Feisbuke stardoll grupėje paskelbiau, kad noriu atiduoti lėlę pirmam, kuris pakomentuos. Taip ir buvo, pirma pakomentavo kažkokia mergina, atidaviau jai slaptažodžius ir viskas! Dabar po kelių metų nusprendžiau pasižiūrėti kaip laikosi mano senoji lėlė ir štai – ją valdo kažkokia arabė, visas guestbook‘as ir prezentacija prirašyti arabiškai. Nusprendžiau išsiversti, perskaičiau, sužinojau kam lėlė priklauso. Parašiau tai merginai ir pakviečiau draugaut, tačiau ji „meta ignorą“. Ai nieko tokio, pati kalta. :D
Taigi, labai džiaugiuosi, kad priėmėte mane į šitą būrį! Beje, artimiausiu metu parašysiu straipsnį greičiausiai apie rugsėjo pirmąją (apranga ir panašiai).
P.S. atsiprašau, kad tiek daug prirašiau.:)
L.A.swag – Unė


8 komentarai:

vika rašė...

Sveikinu atvykus!

Une rašė...

Ačiūū:)

Anonimiškas rašė...

Klaidelės...

Anonimiškas rašė...

koks nikas buvo tavo priestai?:D

Monika/Renessme_ rašė...

Idomus vardas :DD

Une rašė...

kur? :)

Une rašė...

une.star

Une rašė...

aciu:D