2012-08-26

Kai nebėra kur dėti papuošalus...

Sveiki visi,

šiandien visiškai nieko nevyksta stardoll'e, neskaitant to, kad atsirado HB apyrankė. Ta proga nusprendžiau kažką įdomaus parašyti. Ilgai galvojau ką būtent rašyti, nes nežinau kas jums šiuo metu aktualu. Planavau rašyti apie mokyklą, tačiau tada pastebėjau, kad ant svetainės stalelio mėtosi mano papuošalai. Taip ir kilo įdėja parašyti apie tai, kur dėti papuošalus. Visos merginos tikrai turi daug papuošalų, taip pat visos susiduria su problema kur juos gražiai pasidėti, nes jie mėtosi kur papuola... Taigi, bandysiu jums pagelbėti susitvarkyti su šia blizgia netvarka.

Nėriniai

Šis būdas turbūt pats mieliausias ir romantiškiausias. Ant nėrinių galima kabinti auskarus! Prisegus plaukų segtukais galima prikabinti net ir pakabukus, grandinėles.
Fantastic way to hang your jewelry.

Sapnų gaudyklė

O taip, sapnų gaudyklę galima panaudoti ir kaip nuostabią auskarų kabyklą, ant jos puikiai užsikabins visi auskarai, išskyrus mažuosius, kuriems reikia užsegimo iš kitos pusės.

dream catcher jewellery storage…

Dėžutė

Į dėžutes gali susidėti viską, pradedant kaspinėliais, baigiant auskarais. Žinoma su smulkiais papuošalais kebliau - jie gali susipainioti su pakabukais, auskarais. Dėžutėse geriausiai laikyti kaspinėlius, kadangi jie nesusipainioja, talpiai susideda.

bowties

Paveikslai

Šitaip kabinti geriausia auskarus, nes jie puikiai įsikiša į medžiagą ar užsikabina už tinklelio, tačiau jei įrėminate ne medžiagą, o fanerą ir prikalate vinučių ar mažų pakabų, galėsite užsikabinti ir žiedus ir apyrankes ir kitus papuošalus. Žinoma, maži užsegami auskarai čia neras vietos.

Vanity table

Papuošalų medžiai

Tai labai graži papuošalų kabinimo įdėja, atrodo puikiai ir originaliai, tačiau nevisada dera prie namų dekoro. Tokį žavų medelį gali ir pati apsidaryti, tereikės laiko ir vielos.



Pakabos

Ant spintinių ar sieninių drabužių pakabų puikiai galime kabinti pakabukus, grandinėles ir net auskarus, o ir atrodo įdomiai. Pakabas galime pritvirtinti ar pakabinti beveik bet kur, kad ir virš lovos.

earring storage made from an old hanger

Indai

O taip, perskaitėte gerai. Internete radau begales nuotraukų, kuriose auskarai, pakabukai sudėti į gražiu porcelianinius puodelius, lėkštutes.. Atrodo puikiai, o prireikus papuošalus padėsi į kitą vietą ir galėsi toliau naudoti indą.



Kitos originalios įdėjos

Įkelsiu dar keletą paveiksliukų, kuriuose puikiai sugalvota, kaip susitvarkyti, susidėti, pasikabinti papuošalus.



Earring holder/graterlady things

Viktorija


3 komentarai:

mia477 rašė...

As turiu papuosalu paveiksla :D Pati pasidariau :) Saunus straipsnis :)

Unknown rašė...

rmt pati? davai nufotkink norim apziuret ;oo o sjp geras straipsnis

Unknown rašė...

o siaip tai idomus pranesimas