2012-08-29

Stadoll'as. Nuo bjauriojo ančiuko iki gulbės

Sveiki.
Nusprendžiau kiek paįvairinti pranešimus ir parašyti naują, visai nesusijusį su MSW.
Žinau, kad esate skaitę daug pranešimų kaip stardoll'as atrodė ankščiau ir kaip dabar. Kas tada buvo geriau, o kas blogiau. Bet ar skaitėte apie lėles? T.y. kaip jos pasikeitė per tuos visus metus? Manau, kad tikriausiai neskaitėte ir jums visai patiktų prisiminti kaip atrodė mūsų lėlės ,,protėvės''. Pagal stardoll'o gyvavimo laiką, kad būtų linksmiau, metus sukirsčiau laikotarpiais. Nuo 2006 iki 2007 - akmens amžius, nuo 2008 iki 2009 - viduramžiai, o 2010 - 2012 tebūnie naujausieji laikai. Skamba linksmai, tiesa? Kad negalvotumėt ,,Va, ji kitus kritikuoja, o save parodyti bijo!'', po kiekviena pastraipa įkelsiu ir nuotrauką kaip tuo metu atrodžiau aš.

Taigi, akmens amžius.


Nuotraukų išlikę nedaug, vos keletas. Šios lėlės - dienos gražiausiosios, tas pats kas dabar Covergirl. Lėlės paprastos, veidas be makiažo, tik antroji kaip matote jau šiek tiek pasidažiusi akis. Abi šviesiaplaukės ir mėlynakės, tikriausiai tuomet tokios buvo gražiausios. Ką dabar pasakytumėte jei į party ateitų tokia mergina?  Tikriausiai net nenorėtumėte su tokia bendrauti ir palaikytumėte mažvaike ar tiesiog kieno nors netikra anketa, kuri stumia ant kitų. Tačiau atsukime laiką atgal, prieš šešerius metus šios merginos buvo gražiausios, jei būtumėte pasakę kitaip, tikriausiai jus palaikytų bepročiu!

Kaip tada atrodžiau aš?
Deja neatrodžiau, nes stardoll'o dar nežaidžiau.

O dabar pereikime prie viduramžių.




Paieškojus galima atrasti daugiau nuotraukų. Visas šias radau blog'uose, kurių tais laikais nebuvo daug. Taigi, lėlės jau išties atrodo geriau, jau dažosi ir randasi tam tikri stiliai. Jau nebe visos lėlės atrodo tokios vaikiškos, rožiniais drabužėliais.

Kaip tada atrodžiau aš?

Naivi mergaitė rausvais skruostais, kaspinėlis plaukuose bei vaikiški auskarai. Akys be abejo, kaip tuomet ir pas visas, su daugybe dirbtinių blakstienų.

O dabar pažvelkime į naujausiuosius laikus, kuriuos padalinsiu į dvi laikus: naujieji (2010) ir naujausieji (2011-2012).

Naujieji laikai.




Šiais metais atsirado naujų šukuosenų. Tik SUPERSTARĖMS. Dauguma merginų tiesiog pakvaišo dėl jų, net sakėsi SS, kad tik būtų su nauja, dar neatsibodusia šukuosena. Juk visos norėjo būti išskirtinėmis, tačiau gavosi priešingai. Galiausiai išėjo, kad kas trečia mergina buvo su vienodomis šukuosenomis. 2010, metai, kai išrinkta pirmoji MSW (žadėjau neįvelti čia MSW, tačiau pagalvojau, kad šiek tiek grožio konkurso prieskonio nepakenks). Ji - gražiausia iš gražiausių. Tačiau ką apie ją pasakytume dabar? Šešėliai ant plaukų, senai pabodusios akys, apgamas, skruostai per daug rausvi... Bet tuomet ji buvo gražiausia.

Kaip tada atrodžiau aš?


Žinau žinau, kvailai. Tos blakstienos, nosis, lūpos ir makiažas... Tačiau tada tai buvo ,,ant bangos'' ir atrodė gražiai.

Naujausieji laikai




Daugybė stilių... Visos kūrybingos, gražios bei išskirtinės. Beveik visos lėlės rausvais drabužėliais išnykusios. Arba jos išsaugo, arba metė stardoll'ą, nes jis vaikams tapo per painus. Dabar stardoll'ą užkariavusios paauglės, o tai ir nulemia žaidėjų išvaizdą. Labai retai be išvysi merginą su šukuosena, atsiradusia 2010-aisiais, nes jos jau išėjo iš mados. Kad būtų išskirtinesnės bei tikroviškesnės, merginos iš plaukų susikuria veido šešėlius, bet ar tai greitai neatsibos, kaip dar pavasarį taip kietai atrodžiusios akys iš plunksnų arba šukuosenos iš jewelry, ar tik ir tai netaps didžiausia banalybe?

O kaip dabar atrodau aš?

(Nekreipkit dėmesio į statulėlę)

Atrodo visos dirbtinės blakstienos liko praeity... Pasikeitė mano stilius, akys nebe rudos, o pilkos, odos spalva šviesi. Plaukai plaikstosi vėjyje. Kas liko iš praeities? Turbūt tik antakiai bei nude lūpos.

O dabar apibendrinkime.
Lėlės išaugo iš bjauriųjų ančiukų ir virto gulbėmis. Ar sutinkate su mano teiginiu?
Seniau...


Dabar...


Tikrai išaugome.

O jums, tikiuosi patiko mano straipsnis. Komentuokite ir pasidalinkite savo nuomonėmis apie jį.

Iki, jausrine

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Žiauriai įdomus straipsnis. :ooooo *gretulikaa

Hola muchachos rašė...

Įdomus, tik bšk ilgokas. ;DDDD