2012-08-13

Nusivyliau

Sveiki.
Įsijungiau blogą ir stipriai nusivyliau. Galvojau, kad jums patiks mano naujoji rubrika ,,Hot/Not'', tačiau suklydau, nes visos merginos sulaukė labai daug ,,not''. Maža to, likau išvadinta k*le... Dar kartą įsitikinau, kad lietuviai nedraugiškiausia tauta... Žinoma, yra draugiškų, linksmų žmogelių, tačiau pagal jūsų balsus galima spręsti, kad jie lyg nykstanti rūšis. Nesuprantu, kodėl, kai tik kas vyksta anonimiškai, tai jau galima varyti, stumti ant kitų... Jeigu rodytų kas kaip balsuotų, tuomet manau neliktų nei vieno ,,not'', žinoma, čia jūsų pasirinkimas, bet ką, negi visos merginos jūsų merginos jūsų manymu žiaurios? Gerai, tuomet pasiūlykit į komentarus save, galėsiu jus įdėt, jeigu jūs ,,miss pasauliai'', o gal viską daro pavydas?..
Manau, kad rubriką teks nutraukti ir atsisakyti visokių panašių rubrikų ar projektų.
Nusivyliau jumis, nusivyliau (nekalbu apie visus, bet kai kuriais tikrai nusivyliau)...


EDIT: Ačiū, manau, kad perskaitę šį pranešimą kiti skaitytojai susimąstė ir be reikalo nespaudinėjo ,,not'' ant visų merginų. Jei taip ir toliau, gal dar vesiu šią rubriką. :)
Iki, jausrine

5 komentarai:

mia477 rašė...

Tai padaryk kad kiekviena komentaruose galetu parasyti po kiekvienai hot or not ir rasyt i komentarus negaletu anonimai. stai ir sutvarkyta! :)

Aušrinė rašė...

Šiaip, idėja ir buvo tokia, kad visi norintys galėtų balsuoti ir jiems nereikėtų vargti rašant į komentarus, tačiau žmonės matyt tos idėjos nesuprato. Todėl ir nebenoriu vest šitos rubrikos. ;/

mia477 rašė...

arba sugalvojau! gali padaryt kas yra karsciausia. ta kuri daugiausia balsu surinks bus hot, o maziausiai not. Tik kad patarciau pasitarti su tais ispirmo kai dedi, nes veliau gali vel kale isvadint. Ten tave kale renatulka kogero isvadino, nes ji sulauke maziausiai geru ir daugiausiai blogu balsu, o kitos abejoju ar taip pasielgt galejo... ziauru. kokie nedraugiski.

vika rašė...

Pritariu.

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

rasyk toliau sia rubrika ir nekreipk demesio tie zmones is pavydo taip balsuoja o kad kale isvadino tai px kas cia tokio amtyt ta emrga pati tokia.