2012-08-30

Didžiausios stiliaus klaidos

Sveiki.
Šis pranešimas bus, kaip geriau NESIRENGTI stardoll'e jeigu nenori atrodyti tiesiog kvailai, juokingai.
Žinau, kad turbūt yra žmonių, kurie pristinga idėjų ir nežino ką rengtis, todėl apsirengia belenkaip, juk ,,geriau dažniau keisti aprangą, nei retai''. Ne, netiesa. Svarbiau kokybė, o ne kiekybė. Todėl geriau pabūkite su ta, pačia, bet gražia pačia apranga kelias dienas, o ne su kiekvieną dieną su visiškai neskoningomis.
Taigi, kokių stiliaus klaidų turime VENGTI:

1 klaida. Žieminiai drabužiai vasarą:
Neretai pasitaikantis dalykas. Apranga gali būti ir gražiai suderinta, tačiau ji visai nesiderina prie karštų vasaros orų! Galbūt vasara jau ir baigiasi, tačiau prisiminkite šį dalyką visiems laikams! Juk realybėje, kai lauke būna +30 karščio nevaikštome apsimuturiavę kailiniais, kepurėmis ar pirštinėmis. Taip ir čia stardoll'e galioja ta pati taisyklė. Žiema jau kitas reikalas. Galima būti su maikute bei šortais, nebūsi išvadinta beprote, bet gražiai ir stilingai atrodysi su ,,šilta'' apranga. Tačiau dar ne žiema ir galioja visai kitos tendencijos. Nieko blogo, jei vasarą būsi su nerta palaidine ar megztuku ilgomis rankovėmis. Tačiau kailiniams, sakyk NE!

2 klaida. Per daug raštų.

Su raštais labai sudėtinga. Jei vis dėlto nusprendei surizikuoti ir apsirengti raštuotą palaidinę, pėdkelnes, o gal rankinę, turi būti ypatingai atkakli ir aprangą suderinti iki paskutinės detalės. Didžiausia klaida susiduriant su raštais, tai - per didelis jų kiekis. Prisimink, aprangoje neturi būti daugiau nei vienas drabužis ar aksesuaras su raštais. Visai nesvarbu kokie tie raštai: leopardiniai, dryželiai ar taškeliai. 

3 klaida. Apatiniai ne savo vietoje!
Ši klaida man pati juokingiausia. Prisipažystu, aš pati ją darau labai dažnai!

Nusprendei savo lėlę aprengti pėdkelnėmis bei šortais? Šaunu, tačiau, kai pabaigsi viską derinti ir jau ruošiesi išsaugoti lėlę, visada patikrink ar apatiniai savo vietoje! Dažnai lėlei, net ir gražiausiai bei stilingiausiai, pasitaiko tokia klaida. Apatiniai ant pėdkelnių! Kokia juokinga bei kartu gėdinga klaida...

4 klaida. Viena spalva
Nereta klaida. Merginos apsirengia vien juoda, rožine ar kita spalva. Nebūk nuoboda ir apsirenk linksmiau! jei vis dėlto labai nori apsirengti tam tikra spalva, tarkime mėlyna, derink jos atspalvius! Sakykime, apsirenk tamsiai mėlyna megztinį, dangaus mėlynumo spalvos kelnes bei batus, tokios pačios spalvos kaip ir švarkas.

5 klaida. Nederantys aksesuarai
Visai nesvarbu, kokį aprangos stilių pasirinkai, visada turėtum prisiminti, kad:
  • Auksas su sidabru nedera!
  • Kryžiai netinka prie mielos mergaitės įvaizdžio!
  • Niekada nedėk pakabukų, jeigu jie užsideda ant plaukų arba jeigu šie logiškai mąstant, realybėje nestovėtų taip. Kad suprastumėte, parodysiu pavyzdį:
(Žinau, kad žmogus, kuris šioje nuotraukoje, skaito šį blog'ą. Neturiu omeny tavęs.  Žinau, kad nesupyksi ir juk sakiau, kad nusiimtum tą nelemtą pakabuką!)


Taigi, tiek šį kartą. Tikiuosi mano pranešimas padės jums ir prisiminsite šias klaidas, niekada jų nebekartosite.
Jei turite kažkokių priekaištų ar esate kitokios nuomonės - pasidalinkite ja komentaruose!

Iki, jausrine

2 komentarai:

mia477 rašė...

Rengtis kailiniais vasara nera jokia mados klaida. Gi gali pasidaryti interjera kur salta. O ir seip kailiniai devimi kai silta. Ta neseniau buvo padariusi lady gaga :P :D

Aušrinė rašė...

Na, gal jei pasidarai žieminį interiorą, arba būni Alpine Chalet interior'ą ir nėra klaida, tačiau mano nuomone, vasarą tiek realybėje, tiek stardoll'e reikėtų mėgautis trumpais šortukais bei maikute :)