2012-08-19

Pasiruošimas mokyklai. 1 dalis

Sveiki visi,

šiandien sekmadienis todėl nėra apie ką rašyti. Susitikau su drauge, pasirodžiau ką nusipirkau mokyklai ir taip man kilo mintis parašyti straipsnių seriją skirtą mokyklai. Jau greitai teks žygiuoti į mokyklą, ką daryti jeigu nežinau ką pirkti, kad būčiau madinga ir neatsibodusi?! Bandysiu padėti atsakyti į šį klausimą savo straipsniais skirtais pasiruošimui mokyklai. Šiandien rašysiu apie kuprines. Parduotuvės, turgai ir internetas pilnas įvairiausių kuprinių, tačiau kokią būtent pirkti???

Gėlės

Kaip kiekviena pastebėjote dabar madinga viskas kas gėlėta. Mano manymu ši mada iki rugsėjo ir baigsis, tačiau gėlėtos kuprinės dar tik pradeda savo žygį. Tokia kuprinė miela, romantiška, graži ir be abejo stilinga! Na, o ir kainos gana padorios. Tokį lobį gali rasti internete, pavyzdžiui manodrabuziai.lt, nes Lietuvoje jų nepardavinėja.
Tumblr_lxhnkbnlx91qieuuwo1_500_large

Hipiški raštai

Vasarai artėjant į pabaigą, ant bangos viskas kas su hipiškais arba dar kitaip vadinamais, indėniškais raštais. Taip puošiasi viskas, pradedant sijonais, apyrankėmis, baigiant palaidinėmis, batais ir žiedais. Dabar taip puošiasi net kuprinės! Nemanau, kad tokias kuprines Lietuvoje pardavinėja, tačiau esu įsitikinusi, kad jų pilna Anglijoje, na, o jeigu negali ten nuvykti, galbūt tokių rasi internete!

Tumblr_m7bb80dhvu1qgq773o1_500_large

Vėliavų motyvai

Šią vasarą visos pastebėjote, kad vėliavos vėl grįžo į madą. Žinoma, kai kurioms turbūt jos jau atsibodo, tačiau mergina pasipuošusi vėliava puošta kuprine tikrai neprašaus.

398975_289282961163588_193926314032587_620143_546980122_n_large

Vasaros pas senelius

Turbūt jums net nešauna į galvą apie ką dabar rašysiu. Dabar pamažu į kuprinių mada skverbiasi kuprinės, kurios atrodo lyg būtų mamų ar senelių, kadangi jos išvaizda panašios į senas kuprines. Tačiau jos yra tarsi pilnos prisiminimų, močiutės sausainių ar pyrago kvapo ir žinoma - dabar labai madingos. Rudos, puoštos nėriniais, žirneliais, puoštos odinėmis aplikacijomis, tokios tos šios kuprinės! Jas dievina visos bohemiškos ir romantiškos asmenybės.

Tumblr_lsea47diwj1qjfswho1_500_large

Kniedės

Dar vakar rašiau straipsnį, kaip pasidaryti kniedytus batus. Kniedės šiuo metu ant bangos, gal kas nors mano, kad jos jau nebemadingos, tačiau klysta. Kniedės nuo batų, striukių, apyrankių ir kitų drabužių, parsikelia ant kuprinių. Tokios kuprinės labiau tinka maištininkėms, taisyklių laužytojoms ir tikroms fashionistoms, nei romantikės ar moksliukėms.

Tumblr_m39c0jdze21qdg6sho1_500_large

Žaidimai ir filmai

Ši, kompiuterinių žaidimų, mada jau sena ir turbūt niekada neišnykstanti. Keičiasi tik žaidimai. Šiuo metu turbūt dažniausiai ant kuprinių pasitaiko packmano aplikacijos, tačiau būna ir labai įvairių: mario, mickey mouse ir įvairios princesės, kaip kad Tangled veikėja.

Tumblr_ln8mcl7mrv1qi7juso1_500_large

Oda

Odinės kuprinės buvo labai populiarios seniau, tačiau jų mada vėl grįžo. Tokios kuprinės reiškia elegancija,  protą, kartais net turtą. Dabar jas turi kiekviena fashionista. Su tokia kuprine galima eiti į miestą, parką ar net bažnyčią. Ji labai universali, patogi ir neabejoju, jog ilgai nešiojasi. Su odine kuprine šiuo metu niekur neprašausi.

Tumblr_lr2l67scr31r0zi2fo1_1280_large

Linksmos aplikacijos ir logotipai

Amerikoje, Anglijoje ir kitose šalyse, kur jaunimas labai vaikosi madą, tarp merginų ir vaikinų populiarios kuprinės su įvairiomis aplikacijomis, kaip kad supermeno ženklas, ryklio galva, grybai, grupių pavadinimai ir kita.

Tumblr_lgyhzt5rjz1qzjtu3o1_500_large

Tai tiek šį kartą, laukite kito mano pranešimo,

Viktorija


6 komentarai:

rooberta rašė...

Kai kurios kuprines osom ;ooo

Unknown rašė...

man gėlėtos labiausiai reiktu :)

Neda rašė...

Mano kuprinė odinė, pritariu, kad ji labai gera :)

Anonimiškas rašė...

gaila, kad siek tiek pervelai (jau as viska susipirkusi) :( :D Bet lauksiu daugiau tikrai labai ydomus straipsnis !

Tortukas rašė...

Norėčiau gėlėtos arba kaip senelių. :D

Unknown rašė...

Laba, as noriu kuprines su kniedem:)