2012-08-23

Pasiruošimas mokyklai. 3 dalis

Sveeeeeeiki visi!

Kadangi susilaukiau teigiamų komentarų, apie straipsnius pasiruošimui mokyklai, nusprendžiau tęsti! Šiandien rašysiu apie pirmąją dieną mokykloje. Kiekviena mergina suka galva, kaip pasipuošti, kad atrodytų gražiai, stilingai, mielai, elegantiškai... Visos nori atrodyti pasikeitusios ir į gerąją pusę. Deja nevisoms sekasi derinti drabužius, aksesuarus. Man taip pat, kai kuriais atvejais, reikia pagalbos. Kartais semiuosi įkvėpimo iš žurnalų, kartais iš interneto. Šį kartą aš bandysiu jums padėti apsispresti ir išsirinkti ką ir kaip vilkėti tokią svarbią dieną mokykloje.

Klasikinė apranga

Apie tokią aprangą kalbėti daug nereikia. Visiems ji asocijuojasi su baltiniais, juodu sijonu ar suknele, bateliais. Šiais laikais tokią aprangą galima pagyvinti aksesuarais, madingais švarkeliais, žudikiškais aukštakulniais ar platformomis, įdomiu plaukų aksesuaru. Klasikinė apranga turbūt idealiausias pasirinkimas visoms mokykloms, dėl jos bus patenkinti ir tėvai ir pačios merginos, nes suknelė ar baltiniai puikiai paslepia pilvuką, tačiau atidengia kojas. Dabar turbūt madingiausia suknelių spalva, tokiai aprangai,  kūno, balta ir juoda, sijonai - pieštuko formos. Vietoj marškinių, merginos mėgsta pasipuošti vienspalve palaidine, tai puikus pasirinkimas, kadangi galima užsidėti beveik kokį norimą pakabuką, pavyzdžiui pelėdą.

Tumblr_m14fk4x8o31r06vp5o1_500_largeTumblr_m36ix5de0v1r7yff4o1_500_large

Romantiška apranga

Apie šią aprangą daug pasakoti nereikia. Taip rengiasi dauguma merginų. Suknelės, klostuoti sijonai, bateliai, švarkeliai, gėlės...  Atrodo tie patys dalykai kaip ir klasikinėje aprangoje, tačiau čia viskas kitaip: suknelė rausva, bateliai gėlėti, plaukai sugarbanoti ar banguoti. Kiekviena apsirengusi tarsi maža, miela ir nuostabi princesė. Prie tokios mielos aprangos ir aksesuarai romantiški, kaip iš pasakų: rožės formos auskarai, gėlė plaukuose, perlų apyrankė ir taip toliau.

418788_446645272047624_329665778_n_largeTumblr_m7kfzajhly1qad2wmo1_500_large

Taisyklių laužytojos apranga

Apie šią aprangą rašyti įdomiausia ir turbūt paprasčiausia. Taip rengiasi visos fashionistos, Gagos gerbėjos, mados besivaikančios stileivos ir kaip paminėjau pavadinime - taisyklių laužytojos. Jei tu turi pakankamai drąsos, gali pirmąją dieną mokykloje pasipuošti kniedėmis, konversais su platforma, juoda kepuraite, džinsine liemene, trumpais šortais... Tau viskas galima! Į taip apsirėdžiusias gražuoles žiūrėti įdomu ir niekada nenuobodu.

Tumblr_lum5mzhvgo1qc6uudo1_500_largeTumblr_lsxol2x98w1qhfk87o1_500_large

Ką daryti jei figūra ne kaip manekenės...

Pagalvojau ir apie merginas, kurios negali pasigirti tobulomis kūno linijomis. Vienos turi didesnį pilvuką, kitos storesnes kojas ir apvalesnį užpakaliuką. Ką daryti tokiu atveju??? Pilvą paslėps pieštuko formos sijonas ir švarkelis, užpakaliuką - klostuotas sijonas, kojas - juodi džinsai ar juodos matinės pėdkelnės. Atėjusi apsirengusi džinsais tikrai neišsiskirsi iš minios, atrodysi kitaip, tačiau ir stilingai. Jos netik papuoš, bet ir paslėps trūkumus, kaip kad spuoguota, randota ar kitokią odą su trūkumais. Jei gėdijiesi savo storesnių, nei klasiokių, rankomis - gali ateiti su baltiniais. Šiemet labai madingi peršviečiami marškiniai. Su juodais paršviečiamais marškiniais atrodysi netik madingai, bet ir lieknesnė, o pilvą paslėps, kaip ir minėjau, sijonas aukščiau bambos, pavyzdžiui pieštuko formos sijonas. Štai, problemos ir išspręstos. Taip pat atsiminkite vieną mažą, bet visiems žinomą paslaptį, didesni, apdribę drabužiai lieknina!

Tumblr_lwm30tmf5s1qd36rxo1_500_large391256_401883789860438_888259942_n_largeA098ip0ciaeywhn_large8f0dcbf58409b5a9df6e76f5f9689f04_large

Tikiuosi padėjau,

Viktorija


5 komentarai:

Unknown rašė...

vau geras straipsnis

Anonimiškas rašė...

patiko! Laukiu daugiau!!!!!!!!! :)))

Unknown rašė...

Patiko :)

Unknown rašė...

daugiau daugiau daugiau!

Neda rašė...

Įdomus pranešimas, patiko galas. Daugiau!