2012-08-31

Kaip uždirbti pinigų naudojantis facebook'u

Sveiki.
Nutariau jums atskleisti daug kam gerai žinomą paslaptį. Nors anokia paslaptis, jei ją žino daug stardoll'o žaidėjų. Apie ką aš? O gi apie tai, kaip naudojantis facebook'u galima savo lėlės biudžetą papildyti stardolleriais bei starcoinsais. Nesitikėkite taip gauti šimtų stardollerių. Gal kada ir gausite tiek, bet labai pamažu. Tau tereikia naudojantis facebook'u prisijungti prie stardoll'o kiekvieną dieną, penkias dienas iš eilės. Tačiau atmink, kad jei neprisijungsi vieną iš penkių dienų - visai nesvarbu tai pirmoji ar paskutinioji diena - viską teks pradėti iš naujo. Prisijungusi pirmas penkias dienas iš eilės gausi 5sd, vėliau po penketo dienų 200sc, tada, jei prisijungsi penkias dienas iš eilės, vėl gausi 5sd ir t.t. Kad patektum į stardoll'ą (naudojantis facebook'u) - spausk ČIA. Iš pradžių tau reikės prisijungti prie savo anketos, tada pradėsi uždirbinėti pinigus.


Taip pat pamiršau paminėti, kad kiekvieną dieną prisijungiant gausi starcoinsų tiek uždirbinėjant 5sd, tiek 200sc.
Beje, stardoll'o naudojimasis facebook'u turi dar vieną pliusą! Tu gali savo draugams (facebook') siųsti dovanas bei jas priimti pats.
Dovanos nemokamos ir atsinaujina kiekvieną dieną. Šiandienos gal ir nėra pačios gražiausios, tačiau kartais pasitaiko ir visai gražių. Pamenu, kai kažkada seniau dovana buvo LE pėdkelnės (tokios mėlynos su širdelėmis), tačiau kažkodėl kitą dieną jos iš Suito dingo ir pasikeitė į delninukę. Pamenu, prisijungiu ir vietoj pėdkelnių man ant kojų buvo delninukė! Daugiau stardoll'as tokių šposų nebekrečia ir dovanų nepakeičia į kitas.

P.S. Jei kažkam kirba klausimas, tai dovanos būna ir tikro Stardoll'o Suite.

Tai tiek.

Iki, jausrine


1 komentaras:

GoldenGreta rašė...

Kadangi esu SS,tai man FB labai padeda biudžeto atžvilgiu. :)