2012-08-31

Stardoll istorija ir įdomybės

 Labas,

Kiek žinau šiame bloge ir taip nėra istorijos apie stardoll, tai aš pabandysiu sužinoti ir parašyti apie šį populiarų žaidimą.

Ši informacija pravers naujokėms stardoll'e

Pradedam :

Naujausios tendencijos – internete atsiradusios virtualiosios lėles. Jos internete gali būti kuriamos, projektuojamos, puošniai aprengiamos, jomis galima (pa)žaisti. Pvz., interneto svetainė „Stardoll“ sulaukia iki 194 mln. lankytojų iš viso pasaulio.

Matote? Stardoll'as yra iš tiesų labai populiarus žaidimas.

  Viskas prasidėjo kai 2004 metais, Stardoll svetainėje buvo pritraukti apie 200.000 unikalių vartotojų per mėnesį (2009 m. Rugsėjo mėn.), 2011 rugsėjo ten buvo daugiau negu 124 milijonų vartotojų visame pasaulyje.

Stardoll iš pradžių buvo pavadintas Paperdoll Heaven, ir matomas kaip  puošimų, dažymo žaidimai mergaitėms. Tai  sukūrė moteris, vardu Liza, kuri norėjo, kad mergaitėms būtų vieta, kur "jos galėtų išsisukti nuo fotografavimo ir žudymo žaidimų, kuriuos berniukai žaidė". Atlikę didžiulę pažangą, svetainės darbuotojai galiausiai išplėtė žaidimą ir padarė kaip virtualų pasaulį. Šiuo metu svetainė turi daugiau nei 100 milijonų narių visame pasaulyje.




„Šiame žaidime gali būti kuo nori, ir kaip nori. Čia gali išreikšti savo vaizduotę.“ Teigė, viena iš administratorių.



___________

Straipsnyje panaudota info iš įvairių tinklalapių.
____
Manau, kad nekaip išėjo (nesutverta tokiems dalykams)
Na jei patiko/nepatiko tai rašykite į komentaru, jei norėtumėte ko nors panašaus :)


Karoliina/*

3 komentarai:

Unknown rašė...

kazkokia lieva ir trumpa ta tavo istorija

Karolina Šmitaitė rašė...

nemanau, kad visoms patinka skaityti begalybės ilgio straipsius. sutraukiau tai. na gal šiek tiek per daug. nu bet ačiū už nuomonę :)

Karolina Šmitaitė rašė...

nemanau, kad visoms patinka skaityti begalybės ilgio straipsius. sutraukiau tai. na gal šiek tiek per daug. nu bet ačiū už nuomonę :)