2012-08-10

Konkurso rezultatai!

Sveiki, manau, kad visos dalyvės labai laukė šios dienos, kai paskelbsiu rezultatus. Ir ji pagaliau atėjo! Džiaugiuosi, kad apklausoje balsavo 48 žmonės (primenu, kad iš vieno kompiuterio balsuoti buvo galima tik 1 kartą!)! Taip pat džiaugiuosi ir dėl to, kad 2 vėliau prisijungusios dalyvės aplenkė kitas 3 dalyves! Ir stebiuosi tuo, kad antros vietos surinko po lygiai balsų! Štai rezultatai:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Nebekankinu:

1 vieta:
Sveikinu eva_63, ji laimėjo 100 sd! Matosi, kad tikrai stengėsi. :) Parašyk man, kaip juos atsiimsi, kadangi neesi SS...
2 vieta:
Sveikinu kvietine ir kintaGold, jos dalinasi antrąja vieta. Deja, abi jos nelaimės po 50 sd, o tik viena iš jų. Pranešimo pabaigoje įkelsiu apklausą ir turėsite nuspręsti, kuri gi verta antrosios vietos ir 50 sd. Ta, kuri surinks mažiau balsų - atsidurs 3 vietoje ir gaus 25 sd!

4 vietoje: 
Sveikinu SuperQ0 ir TeastyBlueberry, jos surinko po 4 balsus + 1. Deja, jokio prizo nelaimėjo. Tačiau jūs laimėjote balsuotojų pripažinimą, nes prie konkurso prisidūrėte vėliau, o surinkote daugiau balsų už kitas merginas! Labai ačiū už pastangas. 

Toliau rikiuojasi Kvyn, Ieva ir mmmonikiuks (kuri taip ir netapo blog'o sekėja!).

Laimėtojų darbai:
eva_63

kvietine


kintaGold





Žadėtoji apklausa, kurioje turite nuspręsti kas laimės 2 vietą:





Iki, jausrine

4 komentarai:

eva_63 rašė...

omg! Negaliu patikėti kad laimėjau! Tai antras kartas mano gyvenime! Pirmajį kartą laimėjau irgi stardollo bloge! Dabar ir vėl! Myliu stardollą ir jo blogus! Ačiū ačiū ačiū! O kaip man prizą atsiimti jeigu aš ne ss? Sugalvojau. Padovanok man dovanų už 100 sd nes daugiau nesugalvoju kaip galėčiau atsiimti.

Unknown rašė...

kintaGold

Unknown rašė...

Už kintaGold ji to verta.

Gabrielė ♥ Kvyn rašė...

kintos darbelis man kazkur matytas...