2012-08-01

Konkursas!

Sveiki, kartu su administratore Viktorija, sugalvojome KONKURSĄ!
Jame tu per gimp, photoshop, paint ar kita piešimo programa (gali ir ant popieriaus lapo!), tu turi nupiešti svaikinimo atviruką bei ant jo užrašyti tekstą! Kam tas atvirukas skirtas? O gi, tam dėl ko sukurtas šis blog'as! STARDOLL'UI! Kam gi kurti tą atviruką stardoll'ui? Dėl to, kad jau greitai stardoll'as turės 200 milijonų žaidėjų!!! Tai gali jau po poros mėnesiu ar net savaičių, todėl pasiruošti reikia iš anksto! Laimės originaliausias, gražiausias bei su įdomiausiu tekstu esantis atvirukas!


Prizai:

  • 1 vieta - 100 sd!
  • 2 vieta - 50 sd!
  • 3 vieta - 25 sd!
Taigi, pasistengti verta! O kuo daugiau pastangų įdėsi - tuo daugiau šansų, kad laimėsi!

Konkurso taisyklės truputį detaliau:
  1.  Kaip visada - dalyvauti gali tik blog'o sekėjai, tačiau balsuoti visi!
  2. Jokiu būdu nevok paveiksliukų iš interneto, tavo atvirukas gali būti nupieštas ir netobulai, drebančia ranka, tačiau jis bus šiltas bei nuoširdus, nes nupieštas tavo! Taip pat draudžiama skolintis sveikinimo tekstus iš įvairių tinklalapiu, pastebėjus pavogtą paveiksliuką ar tekstą, tavo darbas bus iškart pašalinamas iš konkurso!
  3. Stenkis atviruką papuošti kuo originaliau, tačiau nebūtinai turi nupiešti meno kūrinį, gali paprasčiausiai parašyti kokį tekstą gražiu šriftu.
  4. Sveikinimo tekstas gali būti ir tavo sukurtas ketureilis ar paprasčiausi sveikinimo žodžiai, tačiau kuo jie bus originalesni - tuo daugiau šansų, kad laimėsi!
  5. Atviruko apačioje, dešiniame kampe, gali gražiai užrašyti savo vardą arba stardoll'o slapyvardį, tačiau jei nenori - tai neprivaloma, tik nepamiršk savo slapyvardžio parašyti siunčiant laišką mums.
  6. Atviruką siūsk el. paštu bff4stardoll@mail.com iki 2012 rugpjūčio 10 dienos, vėliau paskelbsime balsavimą, kaip jau minėjome - laiške būtinai parašyk savo stardoll'o slapyvardį.
Išrinkus 3 gražiausias gražiausias atvirutes, jas paskelbsime mūsų blog'e (laimėtojos, aišku, gaus prizus), o 1 vietos atvirutę nusiūsime administratoriams! Tekstą išversime į anglų kalbą.
Taigi, laukiame jūsų darbų iki nurodytos datos! :)

Iki, jausrine

6 komentarai:

mia477 rašė...

o ar butu galima atviruka piesti dar ir realiai? su piesimo programomis nelabai moku dirbt...

Aušrinė rašė...

Galima!

HoshiBerry rašė...

Ar būtų galima naudoti psd, arba texturas? Ar viskas turi būti piešta vien tavo ranka?

vika rašė...

Galima ;) Nebūtina viska vien ranka.

HoshiBerry rašė...

O, labai gerai. (: Turiu dar vieną klausimą. Kada publikuosit visus tuos atvirukus?

vika rašė...

Rugpjūčio 10ą :)