2013-01-04

Hot/Not

Sveiki.
Pats metas paskelbti praeito Hot/Not balsavimo rezultatus. Praeitą kartą klausiau jūsų nuomonių dėl trijų dalykų. Pirmasis - Nelly.com drabužių linija Stardoll'e. Paaiškėjo, kad ši parduotuvė yra itin jūsų mėgiama (22 hot ir tik 3 not). Antrasis dalykas buvo Vakarėlių žaidimai. Balsavimas parodė, kad jie patinka didžiajai daliai balsuotojų, taigi jie hot (16 hot ir 9 not). Paskutinysis dalykas, dėl kurio klausiau jūsų nuomonių,  buvo Adventiniai kalendoriai. Šiuo metu jie dar yra, tačiau naujų dalykų kalendoriuose nebeatsiranda. Jūsų nuomone, kalendorius yra hot (22 hot ir 2 not).

Paaiškėjus visiems rezultatams, skelbiu naują balsavimą:

Netikros Stardoll'o anketos
Turbūt visi esate susidūrę su visokiomis Danutėmis, Sėklintojais ir t.t. Neretai jie atklysta į vakarėlius ir užgaulioja niekuo kaltus žaidėjus. Kartais jie paprasčiausiai ateina į kokios nors lėlės Suite'ą ir rašo visokius įžeidinėjimus. Dažniausiai po šitomis anketomis slepiasi įprastai dėmesio negaunančios žaidėjos, kurioms tai vienintelis būdas būti pastebėtomis. Tokios lėlės vadinamos fakėmis, fakais (angl. fake - netikra, padirbta).



Ką manote apie tokias lėlės? Jo paįvairina ar tik trukdo žaidimą?


Stardoll'o Akademija
Atrodo dar visai neseniai atsirado Stardoll'o Akademija, o nemažai žaidėjų jau spėjo ją pabaigti ar eina į mokymosi pabaigą. Atliekant užduotis akademijoje galima gauti įvairiausių nemokamų daiktų, makiažo, papuošalų, o pasirinkus grožio kursus - net šukuoseną. Tačiau norint įvykdyti kai kurias užduotis reikia ir išleisti šiek tiek starcoins'ų bei stardoll'erių. Dėl kai kurių užduočių reikia rinkti tam tikrą skaičių balsų, tad pastaruoju metu Broadcat'as ir daugumos lėlių Guestbook'ai užkimšti reklamomis ir prašymai balsuoti už jų Yearbook'ą..

Kaip jums naujoji Stardoll'o Akademija?


Meilės priepuoliai
Stardoll'e vyrauja skirtingi bendravimo būdai. Vieni bendrauja šaltai, žinutėse nededa net šypsenėlių, o kiti bendrauja vien tik jomis. Šio tipo žmonės neklausia kaip laikosi draugai, ką jie veikia ar panašiai. Savo draugiškumą jie išreiškia tūkstančiais žvaigždučių, kurios reiškia didelę meilę.

Kaip jums toks bendravimo būdas? 


Štai ir visi dalykai, dėl kurių klausiu jūsų nuomonių. Jei aprašomas dalykas jums patinka - spustelėkite nykštį į viršų, o jei ne - į apačią.

Iki, jausrine

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Žiauriai patinka šita tavo rubrika :)

Anonimiškas rašė...

ziauriai :D

Pasipiktinus danute rašė...

NU JUS DUODAT... OJ DUODAT...

MAN PRIES LIETUVA GEDA.

Hola muchachos rašė...

Tokius kaip Danute reikia šalinti iš stardollo.

Danute rašė...

nu bet ka as darau?

Hola muchachos rašė...

"MAN PRIES LIETUVA GEDA."
Darai Lietuvai gėdą. :DD

danute rašė...

Man geda del to, kaip mane apsmeize!!! as NORMALUS ZMOGUS:)

Anonimiškas rašė...

jus tikrai negerai pasielgėt, jug yra ir geru danuciu, tai as suprantu ten seklintojai, ziurkes, bet panaudodami varda suklydot...

Aušrinė rašė...

Visi žino kokią Danutę turėjau omenyje. O apskritai pranešimas nebuvo vien apie Danutę, ir ji buvo tiesiog paminėta kaip pavyzdys.

danute rašė...

as garsenybe! :@@@@@