2013-01-04

Klasikos variacijos stardoll'e

Laba laba!
Sveikinu visus skaitytojus su Naujaisiais metais! Tikiuosi šie metai bus daug geresni, kūrybingi, nepabostantys, linksmi, arba tiesiog tokie, kokių trokšta širdis.
Šiandieną norėčiau parašyti apie klasikos variacijas stardoll'e, t.y. kaip jas atskleisti, ir ką reikėtų daryti, norint visada atrodyti puikiai, patikti kitiems, o svarbiausia pačiai sau!
Pirmiausia, reikėtų pabrėžti, kad klasika yra gana griežta (sakydama, kad griežta, turiu omeny - apibrėžta). Šis stilius madoje visada telpa į tam tikrus rėmus. Žinoma, kiekvienas žmogus klasiką supranta savaip - vieniems tai gali būti griežtos formos, kiti ją supranta kaip juoda balta, treti klasika laiko pirmųjų variantų mišinį ir t.t.
Taip pat, tikriausiai visi žino, kad bet koks stilius nesusideda vien tik iš apdarų dėvėjimo - labai didelį vaidmenį atlieka makiažas, manikiūras, šukuosenos, galiausiai net pedikiūras, aksesuarai ir kitos reikšmingos smulkmenos.

Tad pradėkime, pirmoji klasikos variacija, kurta mano pačios:

Kurdama šį klasikinį lėlės įvaizdį sukūriau gana paprastą makiažą, kuris perdaug neišryškino akių, bet išryškino lūpas. Taip pat, kol lėlė dar buvo mano beauty parlor'e nulakavau nagus tamsiai raudona spalva. Kiek girdėjau būtent ši spalva, bei kartu prancūziškas manikiūras vadinami tikra klasika. Kurdama aprangą trumpam įjungiau fantaziją, derindama marškinius, platėjančias kelnes, kurios be to yra paaukštintu liemeniu (tikras sezono klyksmas!). Tam, kad derinys nepaliktų nuobodus uždėjau lėlei ilgą švarką neilgomis rankovėmis iki alkūnių, juodus batelius, kuriuos derinau prie švarko, nors jų praktiškai nė nesimato. Nepamirškime aksesuarų! Palyginti su drabužiais - ryški delninė, bei griežti akinukai tikrai suteikia žavesio tokio tipo aprangai.









Leiskimės į kelionę po stardoll ir ieškokime klasiškų, paprastų, bet kažkuo išsiskiriančių žaidėjų:

Mano atrasta mergina - ashley968. Manau, kad mergina išties puikiai padirbėjo! Ji pasirinko paprastą, neryškų makiažą, sakykime įprastą šukuoseną, ir tikrai neapsiriko. Lėlės nagų lakas balkšvas, su šiokiu tokiu lengvu persiko atspalviu, nagai dekoruoti blizgučiais. Tiesa, bevardis nulakuotas kita spalva. Apranga ne vien klasiška, bet turi labai išskirtiną detalę - leopardinius, paaukštinto liemens šortukus, su gana dideliu užtrauktuku, kuris taip pat labai atkreipia į save dėmesį. Juodi marškiniai, tinkleliais dekoruotos pėdkelnės, juodas, atkreipiantis į save dėmesį rankinukas, gražūs bateliai - puiki apranga!










Ryšku, klasiška, lengva ir skanu:

Trečiąją klasikos variaciją manau puikiai perteikė Mia1435. Jos lėlės banguoti, visuomet madingi plaukai, rausvi skruostai, taip pat gana ryškus, bet kartu ir lengvas lėlės makiažas labai tinka prie jos ryškios aprangos. Manikiūrą padaryti leidau sau aš, nes josios pasirinktasis mano nuomone nepritiko - mėlyni, grafiškom snaigėm dekoruoti nagai. Jai parinkau be abėjo klasiką - prancūzišką manikiūrą. Kaip jau minėjau - apranga labai ryški. Slyvinės spalvos palaidinė, raudonas sijonas, oranžinės spalvos diržas, raudonos petnešėlės, kurios neįtikėtina, bet labai čia tinka, taip pat violetinės spalvos, peršviečiama apyrankė.. Maža, persikinė, turinti rankenėlę delninė - puikus pasirinkimas. Lėlė dėvi bordo spalvos, dekoruotus raudona juostele batus, kurie aprangoje atrado sau vietą.








Ką apskritai manote apie klasiką? Ar rengiate savo lėlę klasikiniais drabužiais? Dalinkitės savo nuomonėmis komentaruose!

Iki, 
Laura

10 komentarų:

Lolita rašė...

As nemegstu klasikos, na gal ji ir neblogai, bet savo leles taip tikrai nerengciau. :) Beje patiko pranesimas :D

Anonimiškas rašė...

negrazu ta klasika ;)

Anonimiškas rašė...

Gražu!:))

Anonimiškas rašė...

pastaruoju metu daznai parengiu savo doll taip.. Ka zinau, tai ir.grazu, ir lengva suderint...

Anonimiškas rašė...

ka jus veikiat nakti atsikele ketvirta valanda??????? ziuriu komentarai parasyti ketvirta ryto...

Anonimiškas rašė...

geras straipsnis :D

Anonimiškas rašė...

lievas straipsnis. tu išvis nemoki rašyt

Anonimiškas rašė...

haha xD as nakti neuzmiegu tai su tlf intike sedu xD

Anonimiškas rašė...

moka ji rasyt, pirmin laura! :)

Laura rašė...

Ačiū visiems už nuomones, gera girdėti gražius žodžius ir palaikymą!
O piktąjam anonimui TIKRAI NEPIKTAI siūlau pamokyt mane rašyti, jeigu jau taip :) :DD