2013-01-28

Kai šalčiai nesitraukia... I dalis.

Sveiki dar kartelį.

Seniai berašiau, kažką panašaus. Kaip tik pasitaikė proga vėl pradėti rašyti ilgus ir manau praverčiančius pranešimus. Šį kartą rašysiu apie drabužius, kurie padės apsisaugoti nuo žiemos šalčio, kuris dėja dar nesitraukia. Sinoptikai jau praneša pliusinę temperatūrą tačiau po jos ir vėl šalčius. Daugeliui sunku apsirengti ir gražiai ir šiltai, pripažinsiu, net ir man kartais sunku rasti kompromisą tarp šių, sunkiai suderinamų dalykų, ypač per šalčius. Taigi, pradėkime ,,Žiemos Must Have''.

Kaip ir portretų aprašymai, taip ir mes, pradėkime nuo viršaus, o tiksliau galvos apdangalų. Puikus apsirinkimas šiltesnę žiemą ausinės. Jos atrodo tikrai šauniai ir aš pavydžiu visoms, kas jas turi, tačiau, o kas tada, kai orai ims šaltėti? Kad ir kaip bebūtų, ausines galima nešioti ir pavasarį ir rudenį, ir vasarą čiuožyklose, todėl, jas pirkti gan apsimoka o ir atrodysi tikrai stilingai.

Tumblr_mfo26dsdbc1rte4mso1_500_large Blog2_large

Tačiau ausinės ne vienintelė išeitis. Gali rinktis ir šiuo metu ant bangos esančias kepures su ausytėmis. Ir pati tokią turiu, tačiau mane jau ima atbaidyti mintis, jog tokias turi daugelis ir nebe atrodau išskirtinai. Kad ir kaip bebūtų, jos tikrai šiltos ir dengia ausis, todėl žiemą su jomis tikrai nepražūsi ir nenušalsi ausų.

Tumblr_ljtkth2wyp1qfke2io1_500_large5841145510_5bd3382e77_z_large

Arba gali rinktis paprastą kepurę, arba tiesiog papuošta bumbulu. Tuomet visada išliksi stilinga ir galėsi nešioti ją kelis sezonus. Tik šią žiemą geriau pirk mėgstą, nes megztinio raštai dabar labai populiarūs. Atrodysi ir madingai ir bus šilta.

Tumblr_metd5ywfxy1r1sv69o1_400_large Tumblr_lspgc1cxa91qkyme6o1_1280_large

Gali apsirinkti ir dabar daugelio nešiojamas ,,per dideles'' kepures. Kiek pastebėjau jos madingos net vaikinų tarpe, o nešiojančios merginos atrodo dar nuostabiau. Esu tikra, kad jos atrodo netik puikiai bet ir apsaugo ausytes nuo šalčio.

Tumblr_lpmda9oaei1qi23vmo1_500_largeTumblr_lyxh49rraa1qircqbo1_500_large

Nežinau, kaip pavadinti sekančias kepures. Jos dažniausiai būna kailinės ir labai šiltos, su jomis, manau būtų nebaisu eiti ir į karą, nes jos tobulai apsaugo nuo šalčio.Pati tokią kepurę turiu ir nesigailiu paklojusi gražios sumos (maniški kailinė), nes ji ir graži ir labai šilta.

Tumblr_mh5dcgs9zn1rltarwo1_500_large Rosiehuntingtonwhiteleyinskiclothes_large

Taigi šią dieną tiek. Kitas pranešimas bus apie šalikus. Tikiuosi jums aptiko ir būtų malonu susilaukti komentarų, patarimų o galbūt ir pasiūlimų.

Viktorija

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Žiauriai geeeras pranešimas ;]]

Anonimiškas rašė...

dazniau tokius rasykit!

Anonimiškas rašė...

Geras pranešimas, bet dauguma žmonių rengiasi paprastus šiltus treningus, kuo šiltesnes kupures ir bet kokias striukes, svarbu kuo šilčiau. Tas madingumas tai šiknoj visiem, svarbu nesušalt ir patogiai būt apsirengus...

Anonimiškas rašė...

nsutikčiau su aukštesniu anonimu.. bent jau aš tai stengiuosi madingiau rengtis. aišku kad nebūtų šalta irgi svarbu, bet tikrai beleko nesirengiu.

vika rašė...

Ačiū už nuomonę, ji man yra labai svarbi :) Tik tiek, kad šis pranešimas parašytas tik apie kepures, o ne striukes ir treningus. Taip pat, dažnai būna taip, jog, kas madinga tas ir šilta :) Manau, tai aiškiai parodžiau pranešime. O šiaip, tikrai ačiū už nuomone.