2013-01-24

Hot/Not balsavimas

Sveiki.
Nusprendžiau, kad pats metas įkelti naują  Hot/Not balsavimą. Tikiuosi, kad jis bus sėkmingas visoms dalyvėms.  Visos dalyvės skirtingos - visiems skoniams. Taigi, štai ir visos dalyvės.

lauruncikas14


petunija


raudonpele



Velniava


Štai ir visos dalyvės. Beje, turbūt pastabesni blog'o skaitytojai pastebėjo, kad šiame balsavime nėra Danutės. Nusprendžiau nedėti jos, nes petunija, kurią įdėjau vietoj Danutės, yra daug vertesnė būti šiame balsavime, kadangi visi žino, jog Danutė yra sukurta ant durnio, o šis blog'as nėra skirtas juokinti žmonėms. Taigi, dėl to Danutės ir neįdėjau, kai ji tikrai norės dalyvauti šioje rubrikoje - tuomet registruosis iš tikros anketos.

Primenu balsavimo taisykles. Jei manote, kad mergina atrodo gerai - tuomet spustelėkite ,,hot'' (nykštys į viršų), o jei manote priešingai - tuomet paspauskite ,,not'' (nykštys į apačią). Tikiuosi balsuosite taip, kaip jums atrodo išties, o ne dėl kažkokių simpatijų ar antipatijų. Balsavimo rezultatus paskelbsiu maždaug po savaitės. Laukite!

Iki, jausrine

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

deiimy

danutee rašė...

iskart i sekanti registruojuos Danutee. Ir cia mano vienintele stardoll anketa, ka man daryt? kokia noriu tokia ir bunu.

Anonimiškas rašė...

visos baisios tik laura graži

Anonimiškas rašė...

visos grazios tik laura baisi

Anonimiškas rašė...

petunija baisiausia.. O apie paskutine is vis nekalbu. absurdas kazkoks uz laura tiek mazai balsu o turetu but daug:(

Aušrinė rašė...

Merginos, visos yra gražios, tik kiekviena savotiškai. Aukščiau rašiusių merginų dar neužregistruoju į kitą balsavimą, kadangi registracija prasidės tik paskelbus šio balsavimo rezultatus. Kantrybės!