2013-01-19

Dekoruojame lėlės namus! Mados lėlių suite'uose.

Sveiki.

Šiandieną sumaniau patvarkyti, arba pakeisti savo lėlės suite'o detales. Pasirodė ne taip ir lengva - sudėti nieko gražaus man taip ir nepavyksta.. Pamaniau, kad daugeliui blog'ą lankančių žmonių taip pat iškyla tokia problema, kai apleidžia vaizduotė, kūrybingumas. Tad ką daryti? Iš kur semtis idėjų?! - šio pranešimo užduotis atsakyti į šiuos klausimus.
Kiekvienos žaidėjos darbas, kūrybingumas, pastangos ir visi kiti panašūs bruožai atsiskleidžia darbuose - lėlės išvaizda, patys josios apartamentai, daug ką byloja. Tikriausiai teko pastebėti, kad vienoms žaidėjoms puikiai sekasi su suite'o idėjomis, kitoms lengviausia atsiskleisti aprangose, makiažuose, o trečios yra puikus mixas, t.y., jos šauniai geba apsirūpinti lėlės namais ir pačia išvaizda.
Bandant dekoruoti plotelį, kurį pirmiausia išvys atvykę pasisvečiuoti žaidėjai, norisi išskirti, sukurti tokį, kuris paliktų įspūdį, ir nemenką. Tas jausmas turėtų kilti visiems, besistengiantiems atrodyti įdomiais, originaliais.
Kai artėja laikas įsirengti tą plotelį, o geriausia apskritai kambarį, ar net visą suite'ą mintys nebūtinai turi kilti galvoje. Esu ne kartą girdėjusi ir pastebėjusi, jog ne vieno ir ne kelių žaidėjų stulbinamieji suite'tai yra tikros realaus gyvenimo kopijos. Išties, kodėl gi ne..? Įstabūs architektūros kūriniai, puošiantys įvairias šalis, kaip kad Eifelio bokštas gali puošti lėlės suite'ą ir atrodyti itin originaliai. Juk malonu, kai tavo lėlė puikuojasi Paryžiuje, madų ir kvepalų sostinėje, šalia Eifelio bokšto!
Tu mėgsti jaukumą, šilumą? - tada įsirenk miegamąjį! Kas sakė, kad miegamasis negali būti derama aplinka lėlei? Kaip puikų suite'o dekoravimo pavyzdį pateiksiu šauniosios interjerų dizainerės ZIVYLE darbą;
(norėdami padidinti nuotraukas, spauskite ant jų)












Tai kaip aš ir minėjau tikrai šiltas, ganėtinai įprastas variantas vadinamojo miego kambario. Lova, įprasti daiktai, jaukus apšvietimas, paveikslas virš lovos ir vualia! Kodėl gi nepasisėmus tokios idėjos iš realybes.?
Dar viena labai patraukli, unikali ir įdomi mintis iš jos suite'o buvo veterinarijos klinika.












„Įsirenk savo lėlės būste parduotuvę!“ - taip būtų galima pavadinti soloconamor__- kambarį, kuriame gausybė DKNY firmos atributų.













MVMoOoMVM-1090 susikūrusi tokį kampelį, apie kurį aš ir kalbėjau:


















Trumpa išvada būtų ta, kad iš paprastų dalykų galima daryti bene stebuklus, t.y. paprastos, visiškai kasdieniškos patalpos, gali tapti mūsų lėlių kambario paveikslėliu. Sėkmės dekoruojant apartamentus!

Iki, 
Laura

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

puikus pranesimas ;)

Anonimiškas rašė...

lievas

Laura rašė...

didelis ačiū pirmajam anonimui! :)
na, o tokie anonimai, kaip antrasis, tikrai nuliūdina. deja, bet įdedant pastangas, nesinori pamatyt vos dviejų komentarų.. ir tai vienas sako, kad mano darbas 'lievas'. Bet šiaip dėkinga už dėmesį, ir už tai, kad palikai savo nuomonę. Objektyvi ji būtų ar ne.

Anonimiškas rašė...

taip ir toliau, patiko labai :)

Gabi rašė...

Labai patiko, esi puiki rašytoja. Straipsnis nerealus...

Anonimiškas rašė...

pritariu....