2013-01-03

Nauja Doree kolekcija

Labas rytas skaitytojai,

pranešimą pradedu dvejomis naujienomis. Pirmoji - tuoj sulauksite nominacijų rezultatų. Antroji - starplazoje sulaukėme naujos Doree kolekcijos.


Atsirado septynių spalvų plaukų dažai. Sruogelėms dažyti skirti dažai kainuoja po 4 stardoller'ius, na o visai galvai skirti dažai - po 6 stardoller'ius. Iš pradžių, pamačiusi reklamą susižavėjau, tačiau nuėjusi į parduotuvę nusivyliau. Turbūt jau nujaučiate kodėl. Visu pirma, kas savo plaukus dažytų neonine spalva? Tikriausiai tik laaabai mažos mergaitės žaidžiančios stardoll, nes joms gražu ryškiai žydri ar rožaini plaukai. Visu antra, neoninės ,,banga'' buvo atplaukusi tik vasarą, kada buvo madinga viskas kas ryšku, žiema juk neisi su ryškiai geltona galva arba paltu? Taigi, šią kolekciją vertinu neigiamai. Vienintelis geras dalykas - raudoni plaukų dažai. Na o kaip jums ši kolekcija? Galbūt manote priešingai? Lauksime nuomonių.

Viktorija

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

laukiam laukiam rezultatu

Anonimiškas rašė...

tie kas turi savita stiliu si kolekcija , manau patiko. Man visao odomiai atrodo kitokios plauku splavos. Na ir kas, kad tai nebemadinga? Man tai grazu ;)

Anonimiškas rašė...

man grazu, tarkim kaip nicki minaj :D

Neda rašė...

nepirksiu tikrai...