2013-01-19

Interviu su nelly00esparis

Sveiki skaitytojai,

taip, pagaliau išaušo ši diena! Pagaliau sulauksite interviu su kita nominacijų nugalėtoja, legendine nelly00esparis (norėdami patekti į jos suit'ą spauskite ant jos nick'o). Nekantraujate? Tade pradedame!

Ši, pati garsiausia lietuvė per visą lietuvių egzistavimo stardoll'e laiką, pasiekė labai daug. Tačiau pradėkime nuo visai kito. Pirmiausia, tai labai aukšto - 83 lygio doll'ė. Tačiau tai dar nieko, kol nepamatai, keik ji daug visko turi: Penthouse, Beach Villa, Alpine Chalet, Millionaire Mansion, Panorama room, The Loft. Kiekvienas kambarys yra gausiai ir skoningai dekoruotas, o drabužių spinta pilna garsiausių ir seniausių stardoll'o prekių ženklų drabužių. Negaliu nepaminėti, jog ji turi puikų skonį papuošti save ir puikiai aprengti.


Tačiau tai tik nereikšmingi dalykai, aplyginus su tai, dėl, ko ji tokią mažą šalį - Lietuvą daro didele. ,,Karjerą'' ji pradėjo, kaip visiems gerai žinomo žurnalo Vogue modelis (norėdami jį peržiūrėti, spauskite ČIA). O tada ir prasidėjo.. .Nelly00esparis ėmė kurti pasakiško grožio design'us šukuosenas, vėliau netgi drabužius, aksesuarus, batus iš plaukų o ta tikrai nėra lengva. Galiausiai ji du kartus iš eilės buvo tarp gražiausių pasaulio stardoll'o žaidėjų - dalyvavo MSW rinkimuose ir jai sekėsi tikrai puikiai. Dabar mūsų vardą kitataučiai žino netik dėl krepšinio ar istorijos apie mergaitę bei negerą dėdę Ūsą, bet ir dėl šios merginos. O taip, vos nepamiršau. Ji viena iš nedaugėlio, kuri sugebėjo taip originaliai sukurti kūną iš plaukų per MSW:



Mūsų blogo rengiamose nominacijose, nelly00esparis laimėjo netgi dvi nominacijas - geriausia iš geriausių bei gražiausia. Varžoves ji sutriuškino surinkusi daugybę taškų ir suprantama, kodėl.


Mes žadėjome iš kiekvienos nugalėtojos paimti interviu ir jūsų nenuvylėme, kadangi mums pavyko susitarti su nelly00esparis. Iš jos imti interviu buvo ypač smagu, kadangi ji buvo labai draugiška ir puiki pašnekovė, nes atsakė plačiai į kiekvieną klausimą. Taigi, klausimai bus pasviru šriftu, o atsakymai normaliu:


Sveika, kadangi jau sutikai dėl interviu, todėl jau pradedu klausinėti. Pirmiausia, kodėl pradėjai žaisti stardoll'ą ir ar niekada nebuvai atsitraukusi, metusi šį žaidimą?
Labas, na, manau, kad Stardoll'as pritraukė mano dėmesį savo išskirtinumu. Ši svetainė skiriasi nuo daugumos kitų multiplayer žaidimų, nes jį gali žaisti įvairesnio amžiaus žmonės, o ne tik dešimtmečiai. Beja, šiek tiek sužinome apie tam tikru metu būdingas mados tendencijas, o tai manau niekada neatsibosta jokiai merginai. Taip pat gali eksperimentuoti su skirtingais stiliais savo virtualiai lėlei, kol atrandi savąjį.
Niekada nesistengiau mesti stardoll'ą, tiesa, vieną vasarą teko pabuvoti be jo, na, tiksliau apie 2,5 vasaros mėnesius prieš kokius 2 metus. Tiesiog buvo 'sugedęs' kompiuteris, bet vėliau paaiškėjo, jog nieko rimto nebuvo. Tačiau tikrai atradau ir kitokios įdomios veiklos laisvalaikiui, o dar ypač vasarą, todėl nesigailiu nei viena iš tų praleistų dienų be šios svetainės - juk vistiek, anksčiau ar vėliau turėsim atsisveikint su šiuo 'narkotiku', tad reikia jaunyste pasidžiaugt ir be interneto.

Iš kur semiesi idėjų kurti tiek daug įvairių ir labai populiarių šukuosenų?
Idėjos gimsta galvoje, tačiau įtakos vaizduotei žinoma turi ir aplinka, pavyzdžiui, kad ir televizija, (nebūtinai šampūnų reklamos) ar net žmonės, kuriuos pamatai realybėje. Manau, bet kokia šukuosena gali suteikti naujų idėjų, tereikia pažvelgti į ją iš tinkamo kampo.

Ar jauti spaudimą nesusimauti ir būti geriausiai, toliau kurti pritrenkiančias šukuosenas, dėl to, kad tik tu taip garsini Lietuvos vardą stardoll'e?
Nemanau, kad tai yra spaudimas, gal tiesiog noras toliau kurti ką nors dėl pačios savęs. Šiaip tik dėl savęs kuriu šukuosenas ir nemanau, kad turėčiau jausti kokį spaudimą, nes kas nori tas ir kuria, o ar išpopuliarės tos šukuosenos, tai priklauso, tik nuo daugumos Stardoll'o žaidėjų. Na, išpopuliarinti šukuoseną nėra taip sunku, nes dažniausiai žmonės tai daro pardavinėdami savo gaminius labai žemomis kainomis, kurios atneša nuostolių, o aš to niekada nedariau ir tikrai nežadu daryti. Beja, nuo kitų mokslo metų prasideda svarbūs pasiruošimai egzaminams, todėl šukuosenoms nebebus tiek laiko, o jei nėra naujų šukuosenų, tai ir neišpopuliarės jos. Tačiau, stardesign hair veikla vis populiarėja, todėl tikrai bus pakankamai lietuvių, kurie užneštų Lietuvos vėliavą ant stardoll pagrindinio puslapio.

Kaip pasiruošimas egzaminams įtakos tavo aktyvumą stardoll‘e? Ar gali taip nutikti, kad mesi šį žaidimą, nes tau paprasčiausiai nebebus laiko?
Na, gal visiškai ir nemesiu, bet tai, kad negalėsiu nustebint kuo nors nauju, kas reikalauja daugiau laiko, tai tikriausiai yra faktas, nebent atsirastų laisvo laiko, vis vien nebus taip, kad visiškai neatsirastų laisvo laiko. Kol einu į mokyklą, tol neketinu mesti stardoll'o, o kaip vėliau, tai priklausys nuo to, koks krūvis bus studijose, taip pat, nuo to ar pati tebenorėsiu žaisti šį žaidimą būdama tokio amžiaus.

Na ir paskutinis klausimas, ko galėtum palinkėti skaitantiems šį interviu?
Na, žinoma, visko, kas geriausia, kad išsipildytų jų didžiausi troškimai bei visur sektųsi, kur tik bebūtų.

Ačiū už pokalbį!

Tai tiek, laukite kito straipsnio ir kito interviu. Viso geriausio skaitytojai,

Viktorija

14 komentarų:

Anonimiškas rašė...

labai fainas straipsnis, o tos nelly sukuosenos labai grazios. Gaila niekada nenusipirksiu, nes niekada nebusiu superstar...

Anonimiškas rašė...

tigi nebutinai reikia but superstar kad nusipirktum :D

Anonimiškas rašė...

nu tai pinigu nera is kur gauti, jeigu nesi superstar.

Anonimiškas rašė...

kzn

Anonimiškas rašė...

Kažkaip nuvylėt su tais interviu. Tikėjausi kažką sužinot apie visas dolles realybėje..

Anonimiškas rašė...

Na jei įdėmiai skaitei inetrviu turėjai sužinoti apie nelly00esparis realiame gyvenime.

Gabija rašė...

Pritariu priešpaskutiniui anonimui. Išties, senesni blogai nebijodavo išpešti intriguojančios informacijos iš pop doll'ių ir jų reitingai būdavo lyg debesų. Tuos blogus skaitydavo ne tik snargliai 11-mečiai, bet ir mada besidomiantys paaugliai.

Tik norėjau pabrėžti, kad galėtumėt labiau sieti stardoll'ą su realybe (mados, makiažas) , kadangi jūsų blogas šiuo metu yra vienas populeriausių lietuvių tarpe. Būtent jūs turėtumėt pradėti naują stardoll erą.

Su visa pagarba,
Gabi .

vika rašė...

Žinoma kad galėtumėm, tačiau:
1. Neturime tam laiko, nes nesame iš tų, kurie daug laiko praleidžia prie kompiuterio. Beto, man kasmet mokslai suryja vis daugiau laiko, o šiemet manęs laukia 10 klasės patikra.
2. Aš gyvenu, man stardoll'as, jo mados ir makiažas nebedomina, todėl man nebepatinka apie jį ir rašyti.

Taip, kad arba jūs susitaikykite su esama padėtimi ir toliau skaitykite šį blogą bei nebe patarinėkite, kaip viską daryti, arba ieškokit geresnių blogų.
Beto visuomet galite prisijungti prie rašytojų rato ir patys rašyti tai, ką mums patariate.

Gabija rašė...

Kaip tyčia, mano vardas irgi Gabija. O ta kita anonimė, Gabija irgi, NUSIŠNEKĖJO. Visiškai. Kokiam daužtam avigalviui gali būti įdomu skaityti apie makiažą ir madas? Nebent visiškam noliferiui, kuris neberanda ką veikti prie kompiuterio... Mūsų amžiaus merginoms įdomiausia yra lėlės, rožinė spalva ir panašūs mergaitiški dalykėliai. O ne kažkokios mados ir makiažai, tokia tema NIEKAM be tavęs tikriausiai neaktuali.
Be to, pasirodei kaip visiška durnė, rašydama "snargliai vienuolikmečiai". Per greitai suaugai, kad vienuolikos metų žmones gali vadinti snargliais, o domėtis tik makiažais ir mada...

Be to, šiam blogui kažkokie anonimai (ar vienas anonimas) vis zirzia, kad darytumėte prieš ir po. Manau, kad jie kvailai daro taip maldaudami, bet siūlyčiau ir aš prieš ir po. Tai niekada nenusibostanti rubrika, man atrodo būtų nuostabu ją daryti...

vika rašė...

Viena rašytoja, kaip tik ir sugalvojo prieš kelias dienas daryti šią rubriką tik neaišku, kada ji parašis :)

Anonimiškas rašė...

paskutin4 gabija - meilute, kiek tau meteliu jei tau svarbiausia ro=in4 spalva? sujuokinai:DDD

Gabija rašė...

Mieloji Gabija2, nuo kada mada ir makiažas noliferiams?

"Mūsų amžiaus merginoms įdomiausia yra lėlės, rožinė spalva ir panašūs mergaitiški dalykėliai" Dėje, turėtum žinoti, kad 2009 - 2010 metais buvo daug daugiau žaidėjų ir visi skaitė stardoll blogus vien todėl, kad jie rašė staripsius apie madą, meną, gyvenimą ir pnš.
Negi tu nori visam gyvenimui įstrigti toj stardoll skylėj ir renginėti pixelines lėlytes? Iš to jokios naudos.

Stardoll blogai atsirado būtent tam, kad sietų stardoll'ą su realybe ir paskatintų merginas imtis įvairiapusiškumo, orginalumo.
Tai tiek.

Na o Viktorija, aš tave puikiai suprantu, tačiau maldauju neapleisk blogo visiškai.

vika rašė...

Nenoriu įžeisti ar pyktis, tačiau aš rašau tai ką noriu. Dėl tokių komentarų kaip tavo visai praradau norą, aplamai kažką rašyti. Yra daug blogų, kurie rašo tai apie stardoll'o madas, tai apie realų gyvenimą ir t.t. Pasirinkimas didelis, skaitykit ir nepeikit mano darbo ir brangaus laiko, kurį aukoju jums.

Gabija rašė...

paskutin4 gabija - meilute, kiek tau meteliu jei tau svarbiausia ro=in4 spalva? sujuokinai:DDD

Nuo kada rožinė spalva kažkuo keista? :) Ją mėgsta ir vaikinai, ir senos moterys, ir seni vyrai, ir maži berniukai, ir mažos mergaitės, ir paaugliai... Nesuprantu, ką norėjai pasakyti apie tą spalvą.