2013-01-11

Gražiausia lietuvaitė stardoll'e

Sveiki dar kartą.

Jau per ilgai tempiau gumą, pats metas pradėti rašyti apie nominacijų nugalėtojas. Dėja iki šiol neturėjau laiko, kadangi man labai įtemptas metas moksluose, kasdien kontroliniai ar kitokie atsiskaitymai... Na, o dabar baigiu pasiteisinimus ir tesiu savo duotą pažadą - parašyti straipsnius apie nominacijų nugalėtojas. Taip jau išėjo, kad iš dviejų merginų, iš kurių šiuo metu imu interviu, noriausiai ir dažniausiai atsako tik viena - PRA-DA, todėl apie ją rašysiu pirmiausia.

PRA-DA (norėdami patekti į jos suit'ą spauskite ČIA) mūsų blogo rengiamame nominacijų ,,konkurse'' laimėje gražiausios stardoll'o lietuvaitės balsavime. Jai tas pavyko labai lengvai, kadangi turėjo tik vieną rimtą varžovę MissUoga, surinkusią daugiau nei kitos, dalyvavusios šiame balsavime, dėl šios nominacijos. Tačiau taip jau atsitiko, kad MissUogos grožis kitų nuomone neprilygsta PRA-DOS grožiui ir ji visas sutriuškina surinkusi net 15 balsų. Šaunu, tiesa?
Ją kopijuoja daugelis, dievina šimtai, o žino tūkstančiai! Įdomu kodėl? Atsakysiu, ji garsina Lietuvos vardą, kaip ir nelly000esparis kurdama nuostabias šukuosenas, ji buvo National CoverGirl net du kartus ir vieną kartą jos šukuosena buvo dešimta tarp geriausių to laiko šukuosenų. Ir tai tik pradžia. Nugalėtoja lenkia kitas varžoves daugeliu aspektų. Vienas iš jų - mergina pradėjo savo kelią stardoll'e tik 2012-07-19, tačiau savo lygiu jau lenkia vieną merginą, pretendavusią į gražiausias. Tačiau tai tik menkniekis, palyginus su tuo, jog stardoll'o naujokė gerai žinoma plaukų dizainerė, arba kitaip sakant kūrėja. Apie ją ir sužinojau iš plačiai pasklidusios žinios, kad jai puikiai sekasi šis darbas - kurti plaukus. Taip pat ji turi puikų stiliaus jausmą, kurį tokios žinomos stardoll'o merginos, kaip QWERTU456, imbu, STILE_GIRL, Kiwigoesbananas ir legendinė lietuvaitė nelly000esparis. Be abejo, ji turi puikų skonį ne tik drabužių pasirinkime, bet ir makiaže, aksesuarų priderinime ir net kambarių dekoravime. Ir tai dar ne pabaiga jos talentų sąraše. Ji puikiai sugalvojo, kaip ,,sutvarkyti'' (o galbūt tinkamesnis žodis papuošti) savo albumą ir aš tuo likau labai sužavėta, nes daugelis, tarp jų ir aš, net neįsivaizduoja ką su juo turėtų daryti, todėl nesistengdami bando jį išnaudoti, kaip vietą wishlist'ui, nuotraukų sudėjimui ar panašiai.




Na, o dabar ilgai lauktas interviu! (Mano užduoti klausimai bus pasvirusiu šriftu, PRA-DOS atsakymai - normaliu)


Labai malonu, kad sutikai duoti interviu. Pradėkime nuo paprasto ir turbūt visiems rūpinčio klausimo: iš kur semiesi įkvėpimo, taip originaliai ir gražiai papuošti  savo doll'ę?

Na, tiesą sakant - nežinau. Tiesiog man nuo pat mažens patiko viskas, kas susiję su mada. Dažniai žiūriu įvairias su šia savo "silpnybe" susijusias laidas (kaip "top modeliai","Viktoria Secret" - kolekcijų pristatymai ir pan.), skaitau žurnalus, domiuosi mada ir grožiuosi modelių fotosesijų nuotraukomis. Manau, pagrindinis faktas ( kaip Tu sakei, kad "orginaliai" papuošiu doll'ę) yra tai, jog nemėgstu būti panaši į kitas - noriu būti kažkuo išskirtinė. Realiam gyvenime sunkoka tai padaryti, bet Stardoll'e tu gali būti tokiu, kokiu nori būti.

Visi pastebėjome, kad puikiai kuri šukuosenas. Iš kur to išmokai? O gal tiesiog sunkiai dirbai, tai yra, bandei bandei, kol sulaukei norimo rezultato?
JIš pat pradžių nereikėjo sunkiai plušėti, o šukuosenoms kurti nesugaišdavau nei pusvalandžio. Nežinau kaip visa tai paaiškinti, gal tiesiog tai įgimta? Galiu sakyt, kad man tikrai sekasi.

Na, o kaip sugalvoji kurti tokias šukuosenas? Ieškai idėjų realiame gyvenime?
Idėjų semiuosi, kuriant šukuosenas, iš daug kur: iš realaus gyvenimo, Sims'ų žaidimo, ir panašiai.

O kaip sekasi sutarti su kitais stardoll‘o žaidėjais? Turi daug draugų, o gal, kaip tik – daug priešų (pavyduolių, kopijuotojų ...) ?
Manau, gerai sutariu su Stardoll'o žaidėjais, nes gerų draugų turiu tikrai daugiau, negu priešų (priešus ant vienos rankos pirštų galiu suskaičiuoti). Kopijuotojų turiu gan nemažai (jie dažniausiai būna iš kitos šalies), bet jų nelaikau priešais.

Kaip elgiesi su jais? Reportuoji, o gal draugiškai paprašai to nedaryti?
Su kopijuotojais susiduriu gan dažnokai, bet jų tikrai nereportuoju (reportuoju tuos, kurie "varo" ant kitų ir visaip grasina, ar nešvankiai kalba). Iš tiesų aš jiems nieko nesakau, nes man "vienodai šviečia" - tegul daro ką nori, jei neturi savo stiliaus ir mieliau kopijuoja nuo kitų. Tokie žmonės nieko nepasiekia. Dažnai iš tokių pasijuokiu.

Turi savo stiliu ar tiesiog rengiesi pagal nuotaiką, orą ir kitas aplinkybes?
Mano stiliui daug kas turi įtakos: ir oras, ir atsklidę mados vėjai, nuotaika ar proga. Tiesiog stengiuosi derinti tarpusavyje rūbus, aksesuarus, batus ir panašiai.

Ačiū už pokalbį.




Tai tiek apie šią merginą, laukite kito straipsnio apie kitas nugalėtojas. Lauksiu jūsų nuomonių apie straipsnį.

Viktorija

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

patiko daugiau lauksiu :)

Anonimiškas rašė...

supwer

Anonimiškas rašė...

Super, patiko, noriu dar tokių ir panašių pranešimų! :]

Anonimiškas rašė...

perskaiciau visa ir patiko! noriu dar nominaciju!

Anonimiškas rašė...

Ar man pasirodė, bet ''Orginaliai'' buvo parašyta su klaida?... :X

vika rašė...

Gali visko būti, nesu Dievas ir nedarau visko be klaidų.

Melita:) rašė...

paskutini anonimiškas, nejuokink, gerai? :D VIENĄ klaidą netyčia padarė, ir dar matos, kad praleido raidę, nu net nejuokinga... :| VIENĄ VIENINTELĘ klaidą padarė o tu čia kabinėjies... Nu net nežinau, ar juoktis ar verkt, kai tokių keistų žmonių tenka regėt.

Anonimiškas rašė...

like melita tavo komentara :)

Anonimiškas rašė...

Iki šiol nepataisė :DDDD

vika rašė...

Nu ir? Apsiverk dar.