2013-01-30

Hot/Not balsavimo rezultatai

Sveiki,
nuo Hot/Not balsavimo paskelbimo praėjo jau savaitė, tad pats metas paskelbti rezultatus! Šįkart balsavimas buvo sėkmingas dvejoms dalyvės: lauruncikas14 bei petunijai. Lauruncikas14 jūsų nuomonę turi gerą, patrauklų stilių, kadangi jūsų dėka tapo hot. Ji surinko 18 hot bei 14 not. Petunija jums, blog'o skaitytojams, patiko dar labiau, kadangi ji tapo hot gavusi net 20 hot ir tik 12 not. Balsavimas buvo ne itin sėkmingas raudonpelei bei Velniavai, kadangi jos abi tapo not. Raudonpele surinko 9 hot ir 23 not, o Velniava - tik 6 hot ir net 24 not. Turbūt šiuos nepalankius rezultatus pastarosioms dalyvėm pelnė neįprastas, bet tikrai originalus stilius.

lauruncikas14

petunija

raudonpele

Velniava

Štai ir visi balsavimo rezultatai. Senajam Hot/Not balsavimui pasibaigus, galima skelbti naująjį! Jeigu ir tu nori sudalyvauti šioje rubrikoje ir sužinoti, kaip kiti vertina tavo lėlės stilių, išvaizdą - tiesiog komentaruose parašyk savo Stardoll'o nick'ą. Kitame balsavime pasirodys pirmos keturios parašiusios merginos (ar vaikinai). Primenu, kad dalyvauti gali visi, nepriklausomai nuo to koks jų lygis, žaidimo Stardoll'e trukmė. Dalyvauti gali ir tie, kurie jau ne kartą yra dalyvavę šioje rubrikoje. Taigi, paskubėk ir nepražiopsok progos sudalyvauti!

Iki, jausrine

6 komentarai:

Migleee rašė...

Vincenta. :)

Anonimiškas rašė...

stylerockerr1

Karolina Rupšytė rašė...

mika-lovely

Anonimiškas rašė...

SkyMergina

Aušrinė rašė...

Stop.

Anonimiškas rašė...

velniava graziausia buvo, kaip galejo ja NOT nuvertint? Arba dar Raudonpele buvo labai grazi, nesuprantu kodel nuvertino...