2013-01-06

Must have. Pretty n'Love

Sveiki.
Jau seniai ruošiausi parašyti dar vieną Must Have pranešimą. Kadangi šiandien sekmadienis ir stardoll'e nieko naujo - pamaniau, kad šiandien tinkamiausia diena parengti ir pristatyti jums naująjį Must have sąrašą. Ankstesnius šios rubrikos pranešimus galite pamatyti ČIA. Ilgokai svarsčiau kokią parduotuvę pasirinkti. Nusprendžiau rašyti apie Pretty n'Love, taip primindama, kad Stardoll'e yra dar ir ši parduotuvė. Juk niekam ne paslaptis, kad pastaruoju metu ji šiek tiek pamiršta, retai aplankoma.

Taigi, ką verta pirkti iš Pretty n'Love parduotuvės?

Bliuskutės/švarkai
Į šį Must have sąrašą įtraukiau keletą bliuskučių (2, 3), kurias rašytoja Laura pavadino buduarais. Aš vadinsiu juos anglišku pavadinimu bralet, kadangi nenoriu suklysti, nes tikrai nežinau kaip šios maikutės vadinasi lietuviškai. Bralet'ai yra itin madingi realybėje, praeitą vasaros sezoną užsienietės buvo tiesiog pamišusios dėl jų. Taip pat yra ir stardoll'e, tik čia jau ir mes, lietuvės, žavimės jomis, drąsiai bralet'ais rengiame savo lėles. Turbūt labiausiai šiame sąraše verta būti senokai iš Pretty n'Love parduotuvės išnykusi 2  bliuskutė, kadangi ji itin medžiojama fashionist'ų, kolekcionierių, o starbazaar'e ji randama itin retai ir už maksimalią kainą. Šiame Must have sąraše galite pamatyti ir dryžuotą (4 numeriu pažymėtą) palaidinę, kuri yra tikrai graži, tinka prie tiek trumpų, tiek ilgų sijonų. Į sąrašą įtraukiau ir bliuskutę, kuri yra pastaruoju metu tokios tikrai madingos, tad maikutė tikrai verta būti šiame sąraše. Ombre švarkas nors ir paskutinis sąraše, bet tikrai ne prasčiausias ir dėl savo spalvos perėjimo tikrai turėtų būti stileivų Must have sąrašuose.

Drabužių pavadinimai:
  1. Peach Tube Top;
  2. Pip Crop Top;
  3. Button Up Lace Shirt;
  4. Gardner Shirt;
  5. Button Down Blouse;
  6. Hotbuys Gradient Jacket.


Šortai
Deja, bet Pretty n'Love parduotuvėje neradau gražių kelnių ar sijonų, kurie būtų verti atsidurti šiame sąraše. Tačiau parduotuvėje yra keletas tikrai gražių šortų, kurie jau ilgokai dulka Pretty n'Love lentynose, tačiau dėl to, kad jie senienos -  savo vertės nepraranda. 1 ir 2 numeriu pažymėti nėriniuoti šortai labai gražūs, tinka nešioti prie bralet'ų, trumpų, vasariškų bliuskučių. Apdarus galima panaudoti kaip kitų šortų puošmenas - tereikia nėriniuotuosius šortus aprengti po norimais šortais. 3 numeriu pažymėti šortai - universalūs, tinka tiek prie vasariškų, tiek prie žiemiškų aprangų. Juos nešioti galima kartu su pėdkelnėmis.

Šortų pavadinimai:
  1. Black Bloomers;
  2. Peach Lace shorts;
  3. Shorts.


Aksesuarai

Vertingų aksesuarų šioje parduotuvėje taip pat tikrai nėra apstu. Tačiau nėra ir taip, kad batų, papuošalų ar rankinių reikėtų ieškoti su žiburiu. Turbūt vertingiausias Pretty n'Love aksesuaras, kurio reikia beveik kiekvienai, tačiau įsigyti jį itin sunku - 4 numeriu pažymėtos rudos platformos. Starbazaar'e beveik neįmanoma jų rasti, o jei kažkam pavyksta - įvyksta tikras stebuklas. Šių batų neturiu ir aš, tačiau tikiu, kad kada nors rasiu gerą žmogų, kuris batus man parduos, tačiau tikriausiai teks pakloti nemenką sumelę. Į Must have sąrašą įtraukiau mažą, rudą rankinuką, kuris tinka prie daugelio aprangų, svarbu, kad joje būtų daugiau rudų aprangos detalių (mažas pastebėjimas - rankinukas itin tiktų prie rudų platformų). ,,Love'' pakabukas yra labai gražus, mielas, tad jis tikrai ,,nusipelnė'' būti šiame sąraše. O taškuotos kojinės labai tinka prie nelly.com mėlynų aukštakulnių, jų derinys nuostabus. 5-uoju numeriu pažymėtas vainikas primena vasarą, tinka prie šviesių drabužių.

Aksesuarų pavadinimai:
  1. Burgundy purse;
  2. Gold Love necklase;
  3. Baby Blue Socks;
  4. Tan Pleather Platforms;
  5. Westerly Headband.


Tikiuosi, kad šiek tiek pagelbėjau padedant apsipirkti Pretty n'Love parduotuvėje, taip pat priminiau, kad tokia dar yra. Deja, bet šį kartą aprangų nebedariau, kadangi pranešimas jau dabar gavosi labai ilgas, o ir rašiau jį gana ilgai. Tačiau nenusiminkite, nes rašydama užsiminiau koks drabužis ar aksesuaras prie ko tinka, kaip viską derinti. Tad jei neperskaitėte viso pranešimo - puiki proga tai padaryti dabar!

Iki, jausrine

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

as tai turiu tas rudas platformas, bet dar ziauriai noriu tos pip crop top ;D

Anonimiškas rašė...

5 bliuskute irgi isnykus? Kad as anos nerandu...

Aušrinė rašė...

Taip, jos jau nebėra parduotuvėje.

Anonimiškas rašė...

tenais kur su vainiku ne supermenes paveikslas? :D bet kazkokia netokia grazesne jin cia

Aušrinė rašė...

Taip ir maniau, kad kažkas pastebės. :D Taip, ten supermenės paveikslas, tik teko truputį jį pakeisti su fotošopu. :)

Anonimiškas rašė...

kas per nesamone daryti parduotuves must have ir deti puse daiktu, kuriu nebera??nu atsigaukit

Anonimiškas rašė...

aik nakiu tu atsigavele ;D