2012-12-09

Hot/Not

Sveiki.
Manau, kad jau laikas paskelbti praeito Hot/Not balsavimo rezultatus! Praeitą kartą klausiau jūsų nuomonių dėl trijų dalykų. Pirmasis buvo Vaikinai NCG(B).  Jūsų nuomone, tai visai ne hot (9 hot ir 24 not). Antrasis dalykas, kurio nuomonės klausiau, buvo Blakstienos vietoj akių. Jums tai taip pat nepatinka (5 hot ir 33 not). O paskutinysis dalykas - Kalėdinis bumas. Jūsų manymu, tai tikrai hot (33 hot ir tik 6 not) ir noriai puošiatės savo lėlių Suite'us Kalėdoms!

Taigi, skelbiu naują balsavimą:

Nelly.com drabužių linija Stardoll'e
Visai neseniai Stardoll'e pasirodė nauja drabužių parduotuvė ,,nelly.com'', kurioje visi drabužiai sukurti pagal tikrą internetinę nelly.com parduotuvę. Drabužiai jaunatviški, kasdieniški skirti paauglėms. Pažiūrėjus tikrąją parduotuvę, nejučia iškyla klausimas, kodėl Stardoll'e neatsirado toks, toks ar anoks drabužis, kadangi Stardoll'o versijoje gausu nemažai drabužių, kurie paprastai tariant -  netinka mūsų amžiui. Tai - drabužiai su kažkokiais keistais, ne itin gražiais (bent jau man) raštais, keletas nelabai madingų formų batų porų. Tiesa, yra ir nemažai madingų drabužių bei batų. 

Taigi, ką manote apie šią naują parduotuvę?


Vakarėlių žaidimai
Galbūt teisingiau būtų sakyti Chat'ų žaidimai, bet ,,vakarėlių'' skamba gražiau. Turbūt visiems vakarėliuose teko žaisti Fame, Fashion & Friends quiz, True or False Trivia Quiz bei naujausiąjį Dress up Battle. Vieniems šie žaidimai jau seniai įgriso, o kiti vos įėję į vakarėlį prašo įjungti kurį nors žaidimą.

O kokia jūsų nuomonė apie šiuos žaidimus?


Adventiniai kalendoriai
Kiekvieną dieną atidarę du kalendorius - nelly hot buys bei holiday - randame vis naujų drabužių, baldų, kuriuos galime įsigyti už tam tikrą kainą. Holiday kalendorius kartais mus padovanoja ir nemokamų dovanų, o nelly Adventinis kalendorius kiekvieną dieną mums siūlo vis po naują hot buys'ą.
Ką manote apie šiuos du kalendorius? Jie skirti šventinei nuotaikai sukurti ar tik pasipelnyti stardoll'o kūrėjams?


Štai ir visi klausimai. Po savaitės ar poros paskelbsiu balsavimo rezultatus!

Iki, jausrine

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Grazios iliustracijos :]]

lina rašė...

pritariu ir pats pranesimas grazus :)

Monika/Renessme_ rašė...

Labai patinka ši rubrika :)

Anonimiškas rašė...

37 kits (round that up to 9 total quart and a half kits).
If a hairline crack in concrete has turned
into a large crack, it will need to be cleaned out before
the patching and repairing process. And when we would
cut for the plumbing work, I had to patch around that and make it solid.