2012-12-28

Madą užkariavęs buduaras

Sveiki.
Tikriausiai vos tik perskaičius antraštę daugumai kilo klausimas „kas gi tas buduaras?!“. Ogi šis įdomus ir gana sudėtingas žodis madoje apibūdina apatinių drabužių tapimą viršutiniais. Na tikrai nereikia įsivaizduoti, kad atėjo mada dėvėti apatinius ant viršutinių drabužių. Tai neriniuoti, gana atviri drabužiai, kurie truputį primena apatinį trikotažą. Juos tereikia mokėti teisingai priderinti ir atrodysi fantastiškai! Tikrosios fashionistos žino, kad buduaras podiumą užkariavo jau prieš kurį laiką, bet dabar - užkariauja ir jaunų dyvų širdis, ieško vietos jų spintų lentynose.
Dauguma gali sakyt, kad tai per daug atvira, nėra gražu demonstruoti savo kūną, ypač jaunutėms merginoms, bet šį kartą kalbu ne apie tokį buduarą. Galbūt nelabai įsivaizduojama, bet buduaru virtusi gali but ne tik atvira palaidinukė, šortai, suknelės, bet nerti viršutiniai drabužiai - megztukai, kartais net liemenį juosiantys diržai ir pnš.

Buduaro pavyzdžiai














Internete paieškojau nuotraukų, kuriose demonstruojami buduaro pavyzdžiai. Gaila, bet nepavyko rasti to, ką labai norėjau pavaizduoti, t.y megztukų, lengvų palaidinių, marškinių ir kt.
Taip pat, tikriausiai teko pastebėti, kad šiokią tokią buduaro kolekciją mums siūlo ir stardoll'as:
Buduarą atspindintys drabužiai stardoll'e












O jūs ar esate ankščiau susidūrę su buduaru? Kaip manote, ar tai yra žavu, gražu, o gal ne? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose.

Iki, 
Laura

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tokios ,,maikutės'' žiauriai gražios realybėj, mačiau Anglijoje pirkti tokią nuostabią, gėlėtą, bet nebūčiau išdrįsus nešioti :D

meda :> rašė...

baisu, nenešiočiau. Man gražiausi rūbai buvo ir bus paprasti treningai...

Anonimiškas rašė...

http://www.zodynas.lt/terminu-zodynas/b/buduaras pasiskaityk jei enzinai ka tas zodis reiskia.. kazkokia nesamone parasei.

Laura rašė...

Aš parašiau sąmonę, o tu, anonime, irgi žinai teisingą šio žodžio reikšmę, tik ne mados žodyne. Tavo žiniai mados žodynas sako: 'Buduaras – iš tiesų šis žodis reiškia nedidelį pasiturinčios moters kambarį, skirtą artimiems pažįstamiems priimti ar atliekantį privačios drabužinės funkciją, tačiau mados pasaulyje buduaras (pranc. Boudoir) pastaruoju metu reiškia švelnios erotikos ar apatinių drabužių tapimo viršutiniais tendenciją, t.y. nėriniuotos šilkinės suknelės, apatinukus primenančios palaidinės ir pan.'
:))))))