2012-12-29

Ieškome rašytojų


Sveiki.
Turbūt patys pastebėjote, kad pastaruoju metu blog'as nebėra toks aktyvus kaip vasarą. Turbūt pagrindinės viso šito priežastys laiko neturėjimas (dabar - šventės, o anksčiau - mokykla) bei mažas rašytojų skaičius. Manome, kad blog'as vėl atgys, kai jame atsiras ryžtingų, nestokojančių įdėjų bei pasiruošusių aktyviai rašyti, merginų ar vaikinų. Taigi, tu gali tapti blog'o rašytoja, jeigu atitinki šiuos reikalavimus:

Reikalavimai

  1. Rašymo blog'uose patirtis; 
  2. Taisyklingas rašymas: lietuviškos raidės, kuo mažiau klaidų pranešimuose;
  3. Originalių idėjų nestokojimas;
  4. Mokėjimas fotografuoti kompiuteriu;
  5. Mokėjimas dirbti kokia nors nuotraukų redagavimo programa. 
Jei atitinki šiuos reikalavimus - parašyk mums (jausrine arba vikte11) žinutę Stardoll'e arba į blog'o el. paštą bff4stardoll@mail.com savo gmail'o adresą , stardoll'o slapyvardį, kokiuose bloguose esi rašiusi /-ęs bei bent vieną rubriką kokią vestum. Laukiame jūsų laiškų!


P.S. Prieš rašant mums, pagalvok ar tikrai turėsi laiko rašyti į blog'ą, ar tai nėra tik vienadienė užgaida. Jei neapsisprendi, nori rašyti ar ne - žinok, kad rašydama blog'e tu mokaisi dėstyti savo mintis, imi daryti mažiau klaidų, kadangi matai, kaip kompiuteris ištaiso netaisyklingą žodį, tad tai pagerins tavo lietuvių kalbos žinias.  Taip pat tu tapsi žinoma, kadangi blog'ą kasdien aplanko nemažai žmonių, susirasi naujų draugų, juk įgysi gerbėjų, kuriems patiks tavo straipsniai ir jie norės tapti tavo draugais. Žinoma, privalumų yra ir daugiau, juos sužinosi tapdama rašytoja!

Iki, jausrine

Komentarų nėra: