2012-12-02

Nelly.com

Laba laba!
Tikriausiai pastebėjote, kad stardoll'e prieš kelias dienas atsirado nauja drabužių parduotuvė, pavadinimu Nelly.com. Tai pranešdami žaidimo kūrėjai atsiuntė mums po pranešimą, parašydami „Real Brands with Nelly.com“.

Iliustracija nėra labai žavinga, ar labai daug ką žadanti, tiesa? Bet apsižvalgyti juk reikia. Tad pasukime parduotuvės link.
Matome, kad parduotuvė yra padalinta į keturias dalis:
1. Nelly.com
2. DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN
3. Desigual
4. DIESEL











Nelly.com:

Pirmasis parduotuvės aukštas man labai patiko. Balta suknelė, juodi peršviečiami, ryškia apykakle marškinėliai, bei „kareiviška“ striukė atlenktomis rankovėmis paliko didžiausia įspūdį. Tolumoje galime išvysti juodus paprastus batelius, dailintus (lyg?) kniedėmis. Plačiau apsižvalgyti kviečiu čia.






DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN:

Antrasis ir trečiasis parduotuvės aukštai nepaliko didelio įspūdžio, bet juose taip pat yra labai gražių, skoningų daiktų, vertų dėmesio. Taip pat trečiame parduotuvės aukšte puikuojasi vyriškas manekenas. Tai bent džiaugsmo turės stardoll vyrukai..!














Desigual:

Desigual skyrelis man įspūdžio nepaliko. Jis man priminė kažkokį bobišką skyrių Gariūnuose.. Man nepatinka, kaip ryškios spalvos suderintos su juoda ir kitomis tamsiomis. Tiesa, yra keletas žavingų batų porų.















DIESEL:

DIESEL aukštai man patiko, dėl kai kurių akį traukiančių daiktų. Taip pat pirmajame skyrelio aukšte yra manekenas, sukurtas stardoll'o vyrukams.













Apie šią parduotuvė galiu pridurti, kad tądien, kai atsirado ši parduotuvę, suskubę iš jos nusipirkti patinkantį daiktą, gavo dėl ko susirūpinti. Daiktai suite nepasirodė, bet šoninėj lentelėj, kur vaizduojamas namas, buvo pažymėta, kad prekė yra.. Taip pat kainos sumuojamos tik stardoller'iais, bet yra vieni bateliai už 80sc.
O ką jūs manote apie šią parduotuvę? Lauksiu nuomonių komentaruose.

Iki, 
Laura

1 komentaras:

ammia rašė...

idomus straipsnis, daugiau tokiu :))