2012-12-31

Paruoškime savo lėles Naujiesiems!

Sveiki.
Turbūt visi žinote, kad šiandien paskutinė 2012-ųjų diena. Jau šią naktį švęsime Naujųjų metų atėjimą. Vieni linksminsis su draugais, o kiti 2013-ųjų lauks prie TV su šeima. Kad ir kaip ten būtų, siūlau savo lėles taip pat paruošti Naujųjų metų vakarėliui. Juk lėles, jų Suite'us puošėme prieš Kalėdas, tad kodėl to nepadarius ir ateinant Naujiesiems? Šiame pranešime aš jums stengsiuosi pagelbėti, padėti išsirinkti kaip aprengti savo lėles šiai šventei.

Jei dievini klasiką - rinkis suknelę.






















Per Naujuosius visai nesvarbu kokio ilgumo suknelę savo lėlei išrinksi, ji gali būti tiek ilga, tiek trumpa, tačiau drabužis jokiu būdu neturi atrodyti pigus. Idealiausia suknelė sutinkant naujus metus - puošta blizgučiais, tamsi. Tačiau jei nori išsiskirti iš minios - gali rinktis ir šviesią (geriausia - baltą) suknelę, tačiau ji turi atrodyti prabangiai, šventiškai. Jei nori paprastos, tačiau, aišku, gražios aprangos, tuomet tau puikiai tiks suknelės-aukštakulnių-delninukės derinys. Prie aprangos gali priderinti auksinius ar sidabrinius papuošalus, tuomet tavo lėlė atrodys itin gražiai.

Jei nemėgsti suknelių, tuomet gali sukurti palaidinės-sijono-aukštakulnių ar palaidinės-kelnių-aukštakulnių derinį.

Svarbiausia, kad drabužiai būtų blizgūs, puošnūs, retai nešiojami įprastą dieną. Nebijok rengti savo lėlės su blizgučiais puoštais drabužiais, nes ši diena - šventė, sutiksime naujus metus, tad proga pasipuošti yra.

Aksesuarai.

Vietoj įprastų, didelių rankinių rinkitės mažas blizgias delninukes; Papuošalai tegul dera prie aprangos - jei aprangoje yra aukso spalvos blizgučių - rinkitės auksinius papuošalus; Jei lėlę apvilkote suknele, uždėjote aksesuarų, tačiau apranga vistiek atrodo nuobodoka - liemenį apjuoskite siauresniu arba platesniu diržu; Batus rinkitės su kulniukais, kadangi prie šventiškos aprangos visai netinka sportbačiai. Idealiausiai tinka paprasti, visai neseniai nelly.com parduotuvėje atsiradę juodi aukštakulniai. Jie yra universalūs ir tiks beveik prie visų derinių.

Taigi, tikiuosi, kad šis pranešimas jums padės tinkamai paruošti savo lėlę Naujiesiems. O štai kaip aš aprengiau savo lėlę:


Patarimas: daugiausia naujametinių drabužių bei papuošalų galite rasti nelly.com parduotuvėje.

Iki, jausrine

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

puikus pranesimas! as skubu perrenkti savo leles :))

Anonimiškas rašė...

Patiko :D