2012-12-16

Must have. Nelly.com

Sveiki.
Sugalvojau parašyti antrą rubrikos Must have dalį. Pirmąją galite rasti paspaudę ČIA. Šis pranešimas bus apie tai, ką verta pirkti iš nelly.com drabužių parduotuvės.

 Ši parduotuvė gana nauja, tačiau ji jau sulaukė daugybės gerbėjų, kadangi čia gausu drabužių įvairiems skoniams, tad kiekvienas gali čia išsirinkti kažką gražaus, mielo širdžiai. Bet kaip nepasimesti ir nepaloti daugybės stardoll'erių už rūbus, kurių vėliau net neapsivilksite? Taip, ši situacija dažnai pasitaiko visoms lėlėms, tarp jų ir man. Tačiau, nelly.com parduotuvėje atradau ir kelis drabužius bei aksesuarus su kuriais nenoriu skirtis ir dabar labai dažnai jais aprengiu savo lėlę! Šiuos bei bei kelis kitus drabužius, kuriuos dažnai nešioja stardoll'o stileivos ir pamatysite šiame Must have sąraše. Kitaip nei praeitą kartą, aš su drabužiais sukūriau kelias aprangas:

Šie deriniai gana paprasti, tačiau visuose dominuoja nelly.com drabužiai bei aksesuarai. Mano manymu, šie drabužiai tikrai turėtų atsidurti kiekvienos merginos Must have sąraše, kadangi jie itin jaunatviški, madingi ir dažnai nešiojami stardoll'o fashionist'ų. Apačioje pateiksiu keletą aksesuarų, kurių taip pat nereikėtų pamiršti:
Tai kniedėmis puošti batai už 8sd, juodi aukštakulniai už 11sd, žali už 7sd bei mėlyni sandalai už 10sd. Nors ir paskutinis šiame sąraše, bet tikrai neprasčiausias - svarbiausias žiemos akcentas - šalikas. 


Tai toks mano Must have sąrašas, žinoma, jam pritars ne visi, kažkam vienas ar kitas drabužis ar aksesuaras, pasirodys neverti būti šiame sąraše, galbūt kitiems atrodys, kad kažką pamiršau paminėti, tačiau tai savaime suprantamas dalykas, juk kiekvieno žmogaus skirtinga nuomonė. Bet vienaip ar kitaip, stengiausi čia įdėti tik tuos pačius pačiausius drabužius, kuriuos reiktų įsigyti iš nelly.com parduotuvės, kol jie dar nedingo iš parduotuvės lentynų.

Iki, jausrine

3 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Patiko pranešimas :)

Anonimiškas rašė...

Ziauriai faina pirmoji apranga :)))

Aušrinė rašė...

Ačiū. :)