2012-12-08

Nagai nagučiai!

Laba laba!
Tikriausiai kiekviena šio blog'o skaitytoja bent kartą buvo mėginusi lakuoti nagus. Vienoms tai kasdienybė, kitos to nemėgsta, arba neranda laiko tokiems dalykams. Save prižiūrinti mergina, privalo turėti bent jau tvarkingus nagus, o stilinga - pačius madingiausius, žinoma. Taip pat, manau esate pastebėjusios, kad tokiu metų laiku madingiausios yra tamsios, ryškios, paprastos spalvos. BET! Manau internete teko išvysti nagų lakavimo pavyzdžių su vadinamaisiais žiemos raštais.
Žiemos sezono nagų lakavimo pavyzdžiai. 



















Na išties, manau pritarsite man, kad norint turėti taip gražiai ir tvarkingai žieminiais raštais margintus nagus reikia turėti kruopščią draugę, ar mielai norinčią tokiais dalykais užsiimti mamytę. Taip pat tikrai nepadarysite klaidos, pasirinkdamos, kaip jau minėjau, tamsius nagų lako atspalvius, kurie pagyvintų aprangą, aksesuarų grožį. Siūlyčiau rinktis niekada nesenstančią raudoną (kalbant apie nagus), vyšnių spalvą, taip pat juodos spalvos atspalvius. Tarp kitko, norint būti stilingai, tavo aprangos nepagadins joks tamsus atspalvis.
Paprastas lakavimas. Jeigu nematote, pasididinkite. 












Tokį nagų dekoravimo būdą renkuosi aš, nes tai paprasta, lengva, greita ir labai gražu. Visgi dažniau išvysime paprastus nagus, ne išpaišytus visokiais paveikslėliais, kurie dažnai atrodo daug prasčiau negu paprastai, bet neprastai atrodantys, viena spalva nulakuoti nagai. Dar galiu pasiūlyti vieną ant bangos esantį nagų dekoravimo būdą: geometriją.
Geometrinis manikiūras.
















Geometrinis manikiūras ypatingai paplito šių metų vasarą. Manau žinote, kad jį pasidaryti labai lengva ir gana greita, tiesiog naudojant lipnias juosteles. Šiuo metų laiku patartina tokiam būdui naudoti tamsias (nors nebūtinai), bet tarpusavyje derančias spalvas, arba lakuoti vadinamaisiais spalvų tonais.


Stardoll sukūrė žiemos nagų lako kolekciją, kurioje nevyravo mano minėtos tendencijos, išskyrus geometrinį manikiūrą.




















Taip pat, nepaminėjau retro, blizgesio, bei prancūziško manikiūro variacijų, kurios taip pat dabar nešiojamos mados pasaulio vėjų.. Tikiuosi patiko ir labai laukiu komentarų.

Iki, 
Laura

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

wow, patiko!!!

Fausta ;) rašė...

Aš negaliu lakuotis nagų, nes jie labai trumpi ir nukramtyti. Kadangi esu labai didelė aktyvistė, mano nagai labai nušiurę ir nesivarginu jų prižiūrėti. Kai nulakuoju nagus, dar labiau išryškėja jų mažumas ir negražiai atrodo dėl to, kad labai kiekvieną kartą mokykloje aprašinėju rankas, be to patys pirštai labai negražūs... Nežinau ką daryti, nes nulakavus mano nagus atrodo siaubingai baisiai.

Aušrinė rašė...

Puikus pranešimas. :)
Fausta, patariu nagus lakuotis su nagų lakais, kurie turi vitaminų ir stiprina nagus. Pvz.: http://www.google.lt/imgres?q=nag%C5%B3+lakas+su+vitaminais&um=1&hl=lt&tbo=d&biw=1360&bih=677&tbm=isch&tbnid=Uiip22Kbca_pxM:&imgrefurl=http://www.frenchi.lv/lt/protinga-emal.html%3Fstart%3D10&docid=AMReliPqbvkSQM&imgurl=http://www.frenchi.lv/images/stories/Frenchi/Emalj%252520ENG/Super%252520top%252520coat.png&w=239&h=506&ei=W2XDULifCIiWswa2h4D4CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=170&vpy=216&dur=522&hovh=327&hovw=154&tx=89&ty=194&sig=115170788721139363343&page=1&tbnh=138&tbnw=65&start=0&ndsp=36&ved=1t:429,r:11,s:0,i:111

Taip pat vertėtų atsikratyti įpročio kramtyti nagus, įsigyk gumos ir kramtyk ją, tuomet dings noras kramtyti nagus. ;)

Anonimiškas rašė...

jau simta kartu tokie straipsniai apie nagus ir lakavima buvo bloge..

Laura rašė...

Anonimiškas, pavyzdžių apie TOKĮ PRANEŠIMĄ. :) sėkmės, ieškant.

Anonimiškas rašė...

http://bff4stardoll.blogspot.com/2011/09/nagai-naguciai.html ir http://bff4stardoll.blogspot.com/2012/09/puosiam-nagus.html dar reikia?

Laura rašė...

'Apgailestaujame, bet ieškomo puslapio šiame tinklaraštyje nėra.' taigi, galėtum. Tikrai nesiruošiu čia kvailai ginčytis, nes tu tokio straipsnio KAIP ŠIS (jeigu supranti kas yra 'toks pats') niekur niekada nerasi, nebent kas nors šį nukopijuos.. Kaip gali pranešimas sutapti su kažkokiu kitu pranešimu, kai aš jį rašiau pati, sudėjau savo mintis, nuomonę, žinias. Įtikinamiau atrodytų, jeigu komentuotum iš paskyros. :)

Anonimiškas rašė...

gal tu nemoki nukopijuot nuorodos? :DD as nesakiau kad jis TOKS PATS, as tik sakiau kad tokio tipo straipsniai jau buvo... jei jau esi rasytoja - priimk kritika, o ne piktai atsakinek, taip prarandi skaitytojus.

Anonimiškas rašė...

P.S. jei jau butu privaloma komentuoti su paskyra, tai adminės nedarytu taip, kad galetu komentuoti ANONIMAI.

Unknown rašė...

{y)

Anonimiškas rašė...

Patiko :)

Anonimiškas rašė...

nesamone