2012-12-26

2012 blogo apžvalga

Sveiki skaitytojai,

šie metai skaičiuoja paskutines dienas, kurios bėga neapsakomai greitai. Atrodo dar vakar su džiaugsmingais šūkiais ir fejerverkais sutikome 2012-uosius metus, o už keletos dienų jau išlydime juos ir sutinkame 2013-uosius. Ta proga nusprendžiau apžvelgti šiuos besibaigiančius metus mūsų bloge ir tuo pasidalinti su jumis.

Taigi pradėkime nuo daugiausiai peržiūrų per 2012 metus susilaukusio pranešimo. Šis titulas atitenka ,,2012 rudens MUST HAVE'' (pranešimą galite rasti ČIA). Jei neketinate skaityti to pranešimu, tai trumpai papasakosiu apie ką jis buvo. Rašiau apie tai, ko prireiks šių metų rudenį, tačiau neapsiribojo ,,pirkite striuke, nes šalta, pirkite aulinius, nes šlapia''. Šiuo pranešimu stengiausi vienu metu ir informuoti, ko prireiks ir tuo pat metu parodyti, kaip tai turėtų atrodyti, kad su naujaisiais pirkiniais būtum ,,ant bangos''.


Puslapio, susilaukusio daugiausiai peržiūrų, titulas atiteko skyreliui ,,Nemokama''. Jį galite rasti po blogo pavadinimu, prie kitų skyrelių, arba paspaudę ČIA. Čia rašome apie visus nemokaus daiktus, kad jums būtų paprasčiau juos atrasti.


Daugiausiai komentarų sulaukė buvusios rašytojos Eigilės R. pranešimas ,,Ką rengtis šiandien'' (jį galite rasti ČIA). Šis pranešimas sulaukė net 90 komentarų! Jis buvo labiausiai komentuojamas nuo šio blogo gyvavimo metų - 2008, o tai jau šis tas. Dėja komentarai buvo beveik visi neigiami.


Na, o daugiausiai skaitytojų sulaukiame įrašius paieškos sistemoje Google ,,bff4stardoll''.


Ačiū, kad visus šiuos metus buvote su mumis! Mums buvo džiugu Jums rašyti.

Viktorija

11 komentarų:

Anonimiškas rašė...

tas tai geras Eigiles :DDDDDDDDDDDD

Anonimiškas rašė...

pritariu,lol :D

Anonimiškas rašė...

Ištrinkit blogą ! (:

Auksė rašė...

Sveikos merginos. Jūsų blogą skaitau jau visus metus. Man jis labai patinka. Puikūs straipsniai, nuostabios rašytojos. Tikiuosi, kad ir 2013 metais nenutrauksite rašymo, o rašysite su dar didesne jėga. Jūs šaunuolės, kad išlaikote tokį populiarų blogą. Taip pat tikiuosi sulaukti daugiau į ,,2012 rudens MUST HAVE''straipsnį panašių mados naujienų, bet čia tik mano nuomonė:)

Anonimiškas rašė...

taI KAD daug laiko neraset

Anonimiškas rašė...

"blogo gyvavimo metų - 2008" 2008? Tai kad sis blogas nei dvieju metu neturi, beje dar koki pusmeti neraset bsk seniau.

Aušrinė rašė...

,, Anonimiškas rašė...
Ištrinkit blogą ! (:'' - kodėl turėtume?. ,, Anonimiškas rašė...
taI KAD daug laiko neraset'' - na, mes ne robotai, kad rašytume be perstojo ir tikrai neesam niekam įsiparejusios dėl rašymo, nes čia ne DARBAS, o laisvalaikio praleidimas, tad galime rašyti kiek norime ir kada norime. :) Anonimiškas rašė...
"blogo gyvavimo metų - 2008" 2008? Tai kad sis blogas nei dvieju metu neturi, beje dar koki pusmeti neraset bsk seniau.'' - tikrai nepamiršome kada mūsų blog'as įkurtas, turbūt Viktorija rašydama šį pranešimą šiek tiek ,,apsižioplino'' pažiūrėjus į šitą:http://4.bp.blogspot.com/-wbaOCvnzLb8/UNtNl-DUB7I/AAAAAAAAEN0/Ku5KtT7yzLU/s1600/blahblah.PNG. Klaidą pataisysiu. :)

Anonimiškas rašė...

tai negi nezino rasytojos kuriais metais sukurtas blogas? :D

Anonimiškas rašė...

Sveikos, šiuo metu neieškot rašytojų? :)

vika rašė...

Sveiki, taip, šiuo metu ieškome rašytojų.

Gabrielė rašė...

Norėčiau būt rašytoja.